Hanoi Egg Coffee


Hanoi egg coffee er lavet med sød luftig æggesnaps og et espressoshot af den vietnamesiske rubustakaffe, som ikke har særlig meget syrlighed men en mørk let bitter smag.
Jeg har endnu aldrig gjort forsøget med den ‘æggelatte’, som jeg ellers har set omtalt flere steder på blandt instagram – foretrækker nemlig normalt at nyde min espresso helt enkelt og bare med lidt lun steamet sødmælk eller i iskaffeudgaven om sommeren – æg i kaffe, det kunne jeg ikke ikke lige forestille mig.
Så i Hanoi gik der derfor også lige nogle dage, før vi ‘vovede’ os ud i at prøvesmage den Hanoi Egg Coffee, som er kaffe specialiteten i byen. Men er man i Hanoi, så skal man jo næsten smage deres kendte kaffe! -og dén version af egg coffee kan jeg altså varmt anbefale
Hanoi Egg Coffee
Pisk æggeblommer og kondenseret mælk til en luftig cremet æggesnaps og hæld det over espressoshot i et glas.
Nyd varm eller kold med en isterning.
hvor er de fine glas fra? Pft
Hej Bettina
Det er disse her: http://www.magasin.dk/4-stk.-noblesse-whisky-glas/VA03167799-00000001_061.html
Kh AC
Uhm AC det lyder så læskede lækkert !!!! Jeg må bestemt prøve den kolde udgave næste gang solen får magt og giver en lyst til kolde drikke :)
Ha en dejlig mandag
kh Maria
Lad os heppe på snarlig solskin, savner lidt (okay, meget!) den varmende sol og dejligt sommervejr :)
Ha´ en skøn mandag også
Kh AC
Det er et ældgammelt råd at bruge æggeblomme i kaffen, hvis man var udgået for fløde – ligeledes at piske en æggeblomme i appelsinjuice.
Kan man mon bruge enkop alm. stærk kaffe ?
Ja, sagtens :)
Kh AC