Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hanoi-egg-coffee/ Asiatisk Drikkevarer

Hanoi Egg Coffee

Hanoi egg coffee er lavet med sød luftig æggesnaps og et espressoshot af den vietnamesiske rubustakaffe, som ikke har særlig meget syrlighed men en mørk let bitter smag.

Jeg har endnu aldrig gjort forsøget med den ‘æggelatte’, som jeg ellers har set omtalt flere steder på blandt instagram – foretrækker nemlig normalt at nyde min espresso helt enkelt og bare med lidt lun steamet sødmælk eller i iskaffeudgaven om sommeren – æg i kaffe, det kunne jeg ikke ikke lige forestille mig.

Så i Hanoi gik der derfor også lige nogle dage, før vi ‘vovede’ os ud i at prøvesmage den Hanoi Egg Coffee, som er kaffe specialiteten i byen. Men er man i Hanoi, så skal man jo næsten smage deres kendte kaffe! -og dén version af egg coffee kan jeg altså varmt anbefale

PT10MPT10M2

Hanoi Egg Coffee

Tid i alt10 min.
Arbejdstid10 min.
Antal2 glas
Ingredienser
  • 2 espresso, shot
  • 3 æggeblomme
  • 3 spsk sød kondenseret mælk
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer og kondenseret mælk til en luftig cremet æggesnaps og hæld det over espressoshot i et glas.

Nyd varm eller kold med en isterning.