Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/808/

Forårsstemning

svensk-indretning

Buketten med tulipaner var gået helt i forfald. Tulipaner i forfald er nu helt smukt, men det var et spørgsmål om få øjeblikket, før alle de smukke kronblade lå på bordet i stedet for at sidde på blomsterne.

Der måtte nyt til, -og tulipaner er nu en af de smukkeste blomster, der fåes som buket lige nu. Jeg fandt de yndigste farver i går. Kridhvid, sart rosa og varm lilla. Det blev til den skønneste buket, og så var der også enkelte blomster til overs, som havnede i enkelte vaser rundt omkring i huset.

Billederne er fra i går, hvor vi havde det dejligste lys i stuerne. Det var helt forårsstemning, med høj blå himmel, det klareste lys ind af vinduerne og friske blomster i vaserne.

Jeg nød det, -lad os endelig få mere af det!

11 kommentarer
 • Lene skrev:
  28. januar 2008 kl. 07:20

  Du er tidlig oppe i dag, valdemarsro :-)

  Jeg er så enig, var på arbejde i går, så fik kun nydt solens stråler på vej hjem fra arbejde. Dejligt solbillede fra din stue. Ha en god dag

 • Gitte skrev:
  28. januar 2008 kl. 09:07

  Det var så skønt i går, men ih hvor jeg lige pludselig så kunne se at vinduerne trænger mere end noget andet til en vask :-0
  Ha en skøn dag.. regnvejrsdag..

 • et cetera skrev:
  28. januar 2008 kl. 10:15

  Ja, det var igår – idag er det “den grå dyne” igen – men det går den rigtige vej! Smuk buket – helt vidunderlige farver, den kan nu nok lyse op, selv om det er gråt (igen-igen) udenfor :-)

 • Madame skrev:
  28. januar 2008 kl. 10:19

  Det var det dejligste vejr i går, og det afslørede desværre, at vores ruder så herrens ud. Sikke et smukt kig ind i din lyse stue med tulipaner.

 • Jonna skrev:
  28. januar 2008 kl. 10:39

  Dejlig dag og smukke blomster, prøver også det med at sætte en enkelt i en vase men sjov nok røre katten ikke den store buket mem en alene bliver altid ødelagt.Og der er helt utrolig syntes jeg så mange farver tulipaner fås i kan ikke komme i tanke om en anden blomst der fås sådan.

 • Guldkant på livet skrev:
  28. januar 2008 kl. 12:54

  Å vilket vackert väder ni hade igår och undebart ljust vårsken i dina bilder från ditt vackra hem!!! Ljuvliga tulpanbilder!! Mari.

 • 28. januar 2008 kl. 19:11

  Lene,
  Ja alt for tidligt i forhold til min naturlige døgnrytme ;-) Men det har nu været en dejlig dag i dag, omend knap så solrig som igår.

  Gitte,
  ja der er bagsiden af medaljen ;-)

  Et cetera,
  det er nemlig med at nyde de små solstrejf ;-) Desværre er det ikke dem der er flest af i øjeblikket.

  Madame,
  jeg er så glad for farverne i den buket, de er skønne for øjnene :-) -og ja ruderne her trænger også, MEGET :-D

  Jonna,
  Hvor sjovt din kat kun rører enkelt blomster. -Så er det med at have buketter hos dig ;-) Jeg er også vild med alle de smukke tulipanfarver og de forskellige sorter.

  Mari,
  Mange tak, og ja det er så skønt med lys og forårstegn! Det giver liv og glæde

 • Johanna skrev:
  29. januar 2008 kl. 21:27

  Hold da op, hvor er det bare flot… desvære ingen sol i dag, men er sikker på, at lige præcis det rum du har fotograferet er lige så smukt uden.

 • 29. januar 2008 kl. 21:33

  Johanna,
  Tusind tak, -jeg er så glad for det stribede tapet, det gør sig godt med de hvide møbler. Stuen er også hyggelig nu i stearinlysskær ;-)

 • Newyorkerbyheart skrev:
  16. februar 2008 kl. 22:15

  Hvor ser det ud til at være et fantastisk smukt hjem I har!! – som tillige med, ser hyggelig og indbydende ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 • 17. februar 2008 kl. 09:24

  Newyorkerbyheart,
  Tak for dine søde ord! :-) Vi er også glade for det ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.