Klassisk guf – 8 portioner
Kog vand, glukosesirup, sukker og vaniljesukker op i en gryde og rør rundt, til sukkeret er smeltet. Stil sukkerlagen i køleskabet i 15 minutter og rør et par gange, mens den køler lidt af.
Pisk æggehviderne stive, til de danner toppe. Pisk 1 spsk af sukkerlagen i æggehviderne og hæld derefter sukkerlagen i lidt ad gangen i en tynd stråle. Pisk videre i 5-10 minutter, til det lækre guf er skinnende blankt og luftigt.
Jordbærguf – 8 portioner
Kog sukker, glukosesirup og jordbærsaft op i en gryde og rør rundt, til sukkeret er smeltet. Stil sukkerlagen i køleskabet i 15 minutter og rør et par gange, mens den køler lidt af.
Pisk æggehvider stive, til de danner toppe. Pisk 1 spsk af sukkerlagen i æggehviderne og hæld derefter sukkerlagen i lidt ad gangen i en tynd stråle og pisk grundigt. Smag til med lidt jordbærsyltetøj og pisk videre i 5-10 minutter, til det er skinnende blankt og luftigt.






