Skær citrusfrugterne i både med skallen på, skær derefter skallerne fra frugtkødet og skær halvdelen af den bitre hvide hinde af skallen. Brug en skarp kniv.
Skær derefter skallerne i strimler på ca. 1⁄2 cm.
Sæt en gryde med vand i kog. Kom citrusskallerne i og giv dem et opkog på ca. 5 minutter.
Hæld vandet fra og kom frisk vand i gryden med citrusskallerne. Kog
op og lad det simre i 5 minutter. Hæld vandet fra og læg citrusskallerne til side i et øjeblik.
Kom 3 dl vand i gryden sammen med sukker og kog det op. Kom citrus- skallerne i gryden igen og skru ned for varmen. Lad det simre svagt uden låg i ca. 30 minutter.
Tilsæt derefter glukosesirup og rør rundt. Sluk for varmen, læg låg på og lad citrusskallerne stå i lagen til dagen efter.
Tag citrusskallerne op og vend dem i perlesukker.
Lad dem tørre på en bagerist ved stuetemperatur i 2 dage eller i ovnen ved 50 grader i ca. 3 timer.






