Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=lakselasagne-spinat-4-6-personer

Lakselasagne med spinat

Sauter løg på en pande med olivenolie, til løgene er bløde.

Tilsæt den frosne spinat og varm igennem, til spinaten er tøet helt op. Tilsæt muskatnød, salt, peber samt mascarpone og rør det godt sammen. Smag til.

Sauter hvidløg i lidt olivenolie i en anden gryde. Tilsæt hakkede tomater, fløde, oregano og smag til med salt og peber. Kog op og lad det simre i et par minutter.

Fjern skindet på laksen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm stykker.

Smør et ovnfast fad med olivenolie og læg skiftevis et lag spinat, et lag tomatsauce, laks og pastaplader og fortsæt, til begge saucer og laksen er brugt.

Bag lasagnen i 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til pastaen er mør, men stadig har lidt bid.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.