Mælk og smør lunes i en gryde under omrøring til smørret smelter.
Tag af varmen og vent et par minutter til temperaturen lige falder en anelse, og blandingen er omkring 38 grader.
Smuldr gær i og derefter æg.
I en ren skål blandes grahamsmel med vanilje, sukker, kanel og kardemomme godt sammen. Rør det i gryden og tilsæt derefter hvedemel lidt efter lidt. ælt godt sammen til dejen er smidig og blød.
Lad den hæve i en skål med et rent klæde over i 30-40 minutter.
Rør remoncen godt sammen.
Rul dejen ud til en lille firkant og smør godt med remonce på.
Rul derefter dejen sammen og skær sneglene ud i en størrelse af ca 3 cm i tykkelsen. Sæt alle sneglene sammen i en rund form beklædt med bagepapir (min form er 24 cm i diameter) hvor de hæver i 45 minutter.
Bag sneglekagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i omkring 17-20 minutter.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af på en rist, mens glasuren røres sammen (kom kun en smule vand i så det bliver en tyk sej glasur)
Lad sneglekagen køle lidt af inden glasuren kommes på.






