Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=sneglekage

Sneglekage

Mælk og smør lunes i en gryde under omrøring til smørret smelter.

Tag af varmen og vent et par minutter til temperaturen lige falder en anelse, og blandingen er omkring 38 grader.

Smuldr gær i og derefter æg.

I en ren skål blandes grahamsmel med vanilje, sukker, kanel og kardemomme godt sammen. Rør det i gryden og tilsæt derefter hvedemel lidt efter lidt. ælt godt sammen til dejen er smidig og blød.

Lad den hæve i en skål med et rent klæde over i 30-40 minutter.

Rør remoncen godt sammen.

Rul dejen ud til en lille firkant og smør godt med remonce på.

Rul derefter dejen sammen og skær sneglene ud i en størrelse af ca 3 cm i tykkelsen. Sæt alle sneglene sammen i en rund form beklædt med bagepapir (min form er 24 cm i diameter) hvor de hæver i 45 minutter.

Bag sneglekagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i omkring 17-20 minutter.

Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af på en rist, mens glasuren røres sammen (kom kun en smule vand i så det bliver en tyk sej glasur)

Lad sneglekagen køle lidt af inden glasuren kommes på.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.