Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeble-mynte-juice/

Æble mynte juice

Vi startede i morges med en god morgenmad bestående af havregryn med bær, granatæble og nødder (Julie spiste dog havregrød, det vil hun have hver eneste morgen) blødkogt æg og så en æblemyntejuice. Vi havde en hel skål med æbler, som var begyndt at se en smule småkedelige ud, så de røg i juiceren til en skøn æble mynte juice

PT10min

Æble mynte juice

1 liter    10 min
1 liter
Ingredienser
  • 10 store æbler
  • 1 stor håndfuld friske mynteblade
  • 1 lille stykke skrællet ingefær
  • 1/2 citron uden skal
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Æbler, citron og ingefær kommes i en juicer. Blend mynten i den færdige juice.
Har man ikke en juicer, så brug en god købt æblejuice/most og blend ingefær, citronsaft og mynte i juicen. Smager fantastisk! Sødt og friskt på en gang. Jeg vælger at blende mynten, da jeg vil have maximalt ud af de dejlige mynteblade.