Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aeblegrod-til-morgenmad/

Til morgenmad

Så er bloggen og jeg tilbage efter et par små nervepirrende dage, hvor bloggen har været nede. Nøj, hvor er jeg glad for at være ‘online’ med bloggen igen!

I forgårs kogte jeg en skøn æblegrød. En kæmpe gryde fyldt med havens æbler og med den skønneste smag af æble-vanilje kombination. I morges snuppede jeg en portion med en kugle skyr i midten og en kop kaffe til. Det kan anbefales – også som en lille aftenshyggesnack ;)

I morgen kommer opskriften på æblegrøden, den er nem og rigtig lækker. Tak for alle de søde kommentarer, det gør mig altid så glad ♥ Jeg svarer på dem i aften og har jeg fortalt, at jeg er rigtig glad for at bloggen fungere igen?! Yeahh ;)

20 kommentarer
 • Tanja Maria skrev:
  16. oktober 2012 kl. 21:21

  Dejligt at have dig tilbage, Ann-Christine ;) Ser rigtig lækkert ud!

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2012 kl. 21:53

   Tak, Tanja Maria!
   Og det er SÅ dejligt at være tilbage :)

 • Camilla Holm skrev:
  16. oktober 2012 kl. 22:30

  Ser frem til opskriften i morgen! Har nogle æbler liggende, som godt kunne bruge en forvandling til en lækker grød :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 10:57

   Perfekt! Så er den på og jeg håber du synes om den :)

 • Lena skrev:
  16. oktober 2012 kl. 23:11

  Pyh ha… Var helt bange for at du havde opgivet at blogge og dermed opgivet alle os herude. Flad for at du er her igen. Vi havde en hel krise, for lørdag bagte jeg din fantastiske æblekage med marcipan og gemte den på min IPad. Da min datter skulle bruge opskriften søndag kunne vi ikke få den frem pga. fejl på din blog. Godt at jeg har en god hukommelse ; o ) … Knus Lena

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 11:00

   Uh nej, det gør jeg ikke! ♥ Og jeg er meget glad for at være ’tilbage’.
   Når bloggen er nede, så er det virkelig noget som kan teste min tålmodighed – nu har jeg skiftet host og jeg tror på at den kommer til at være meget mere stabil fremover :)
   Godt at du kunne huske æblekagen, den tror jeg faktisk at vi skal bage på søndag
   Knus fra Ann-Christine

 • Anja skrev:
  17. oktober 2012 kl. 07:43

  Jeg blev da også helt nervøs da jeg opdagede du var “nede” . Uhm, æblegrød er også et hit herhjemme. Når æblerne ikke bliver til mos, grød eller kage bliver de brugt til æbleflæsk :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 11:01

   Det gjorde jeg godt nok også ;) Æbleflæsk er altså også godt, det fik vi også for et par uger siden.

 • maria skrev:
  17. oktober 2012 kl. 07:59

  Åh, jeg er rigtig glad for at du er tilbage :-) var ved at lave dit æblesmør i søndags, da jeg pludselig ikke fik adgang til bloggen. Det blev nu rigtig godt :-
  ) mvh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 11:05

   Dét er jeg også :) ♥ Jeg er rigtig glad for at høre, at det gik godt alligevel med æblesmøret, på trods af bloggens nedbrud.
   jeg tror godt du kan regne med at den er mere stabil fremover
   Kh Ann-Christine

 • ditte marie drehn skrev:
  17. oktober 2012 kl. 08:25

  Mmh, jeg spiser det også både til morgenmad og til aftensnack :-) Og har 1,5 kg. liggende, som også bare skal laves om til en stor portion!

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 11:06

   Har du prøvet med vanilje is til også? det er ret lækkert ;)

 • Louise B skrev:
  17. oktober 2012 kl. 08:34

  Jeg er så glad for at du ikke er stoppet med at blogge, som jeg et øjeblik frygtede. Godt at det bare var midlertidigt! Jeg stod midt i en portion af din hjemmelavet lasagne da bloggen gik ned i søndags, heldigvis kunne jeg næsten opskriften i hovedet, da jeg har lavet den mange gange :o)

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 11:09

   Åh, det var godt! Pyyh, ja det havde da været helt skidt om der var retter som mislykkedes pga bloggens nedetid. Nu skulle den gerne være mere stabil, da jeg har skiftet host og jeg tror det bliver godt og stabilt fremover.
   Og jeg stopper ikke sådan lige med at blogge, jeg er vild med det her lille univers ♥ og jeg er glad for at du følger med herinde!
   Kh Ann-Christine

 • perle skrev:
  17. oktober 2012 kl. 11:04

  Ofte er det jo de enkleste ting, som er de bedste. Jeg har aldrig smagt æblegrød med is. Den må jeg prøve i aften. Glæder mig til at se ungernes overraskede ansigter :-)

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 21:26

   Ja, det er nemlig de små ting!
   Og jeg håber de bliver mindst lige så glade som min blev ;)

 • Sarah skrev:
  17. oktober 2012 kl. 11:18

  Ja tilslutter mig koret om at jeg er glad for du ikke stopper ;o).
  Nå det så er sagt, så har jeg slet ikke haft problemer med bloggen, hmmmmm.
  Bagte faktisk din æbletærte i søndags – helt uden problemer med at se den ;o).

  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   17. oktober 2012 kl. 21:28

   Det er rart at høre at du ikke har haft problemer, det er mærkeligt at det ikke har ramt alle steder. Men jeg tror at omkring 3/4 dele af læserne ikke har kunnet komme på bloggen. Mærkeligt – men nu virker det.
   Og tak <3
   Kh AC

 • Tina Buus Andersen skrev:
  11. november 2012 kl. 10:33

  Kære Ann-Christine

  Jeg har først lige opdaget din blog. Det ser bare så inspirerende ud, og jeg glæder mig til at prøve mange af dine opskrifter af. En af dine læsere nævnte en lækker boller med chokolade og tørret hindbær, og da min dreng elsker chokoladeboller, forsøgte jeg at finde opskriften under dit indeks. Men uden held. Kan du hjælpe?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.