Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/aebler-med-karameldip/

Æbler med karameldip

Karamel, karamel, karamel. Kan man få for meget karamel? Jeg tror det ikke, prøv det som dip til æblebåde, drys karamellen med saltflager, luk øjnene og spis!

I morgen kommer der noget sundt (og grønt) på bloggen, det lover jeg! :)

10 kommentarer
  • Vibeke skrev:
    22. marts 2012 kl. 08:38

    Jeg har drømt om din karamel i nat kære AC. Det må være et tegn. Jeg skal på jagt efter mælken i dag. Det kan vist ikke gå for langsomt.
    Kh V

    • Ann-Christine skrev:
      22. marts 2012 kl. 20:20

      Det kan man da kalde søde drømme :) Det er helt sikkert et tegn, rigtig god fornøjelse
      Kh AC

  • Kat skrev:
    22. marts 2012 kl. 11:50

    Jeg er helt vild med dine mad-billeder! De er simpelthen så fine. Jeg er selv meget glad for at tage billeder af mad og det er altid årsag til kærlige drillerier fra kæreste og veninder. Nu kan jeg fortælle dem at jeg ikke er den eneste! :)

    • Ann-Christine skrev:
      22. marts 2012 kl. 20:22

      Ja, fortæl dem endelig det ;) Det er super sjovt at tage billeder af mad, et måltid handler ret meget om æstetik også og måske derfor er mad dejligt at fotografere

  • Mette skrev:
    22. marts 2012 kl. 19:37

    Det var da en super ide.
    Havde det været i 80´erne, ville det have heddet en karamel fondue :-)

    Rigtig godt twist at komme lidt salt på.

    I like!

    • Ann-Christine skrev:
      22. marts 2012 kl. 20:25

      Karamel fondue, det er da et fantastisk koncept! Haps, den snupper jeg ;)

  • Sally skrev:
    22. marts 2012 kl. 21:56

    Alt skal ikke være sundt – engang imellem må man godt lade sig ”flyde med strømmen” og bare nyde det. Jeg er kommet i den ”modne” alder, hvor man hele tiden kommer til at tælle kalorier – og det bli’r tit lidt kedeligt. Fin lille lækkerbisken!

    • Ann-Christine skrev:
      23. marts 2012 kl. 19:32

      Ja, lidt sjovt og sødt skal der alligevel være plads til ;)

  • Mad for Galleriet skrev:
    23. marts 2012 kl. 01:00

    Uuhh, det ser lækkert ud :) Dog en lidt sjov detalje med saltet. Men det skal nok prøves :) Enig i, at det er flotte billeder, du tager.

    • Ann-Christine skrev:
      23. marts 2012 kl. 19:33

      Endelig ikke for meget salt, og det skal være den rigtige med sprøde saltflager. Jeg kan anbefale Maldon, det er ret godt

      – og tusind tak, det er jeg glad for at du synes

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.