Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spidskals-tzatziki/

Spidskåls-tzatziki

Spidskålstzatziki er virkelig lækkert og en skøn ret som tilbehør til rigtig mange retter, hvor man ellers vil servere en almindelig klassisk tzatziki.

Jeg kan rigtig godt lide at spise kål og det udgør en stor del af basiskosten i vintermånederne. Gerne rå i fine tynde strimler vendt i en god dressing, let sauteret, dampet eller som her, hvor kålen drysses med salt og trækker væde i nogle timer. Jeg servere spidskålstzatziki som tilbehør til kyllingefrikadeller, almindelige frikadeller, til fyld i tortilla med laks, boller i karry,  en laksebøf osv.

PT60Mter

Spidskål tzatziki

4 pers.    60 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
60 minutter
Fremgangsmåde

Kom den snittede spidskål i en skål og drys salt over.

Vend godt rundt og lad den saltede kål stå og trække i 30 minutter.

Masser den saltede kål med hænderne og vrid al overskydende væde fra, og lad den dryppe godt af i en sigte.

Rør drænet yoghurt, presset hvidløg og peber sammen.

Vend rundt i spidskålen og server som tilbehør.