Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/baileys-med-kaffe-isterninger/

Baileys med kaffe isterninger

baileys_kaffe

En sen eftermiddag i Georgetown, Penang, gjorde vi stop på en hyggelig kaffebar. Der var varmt den dag og vi havde lovet Johan og Julie en is til lige at køle lidt ned på. Martin og jeg stod og kiggede på isskiltet og kunne ikke rigtig bestemme os, men så spottede jeg et lille skilt med ‘Baileys on the Coffee Rocks’.

Haps, lad os da prøve det, tænkte vi.

Opskriften er simpel. En Baileys i et glas og dertil en stor kaffe isterning.

I sommersæsonen har jeg altid kaffeisterninger i fryseren, som jeg bruger til sommerens iskaffe, og fuldstændig med Baileys som med iskaffe – så er det altid trist hvis man er langsom til at nyde sin drinks og derfor sidder tilbage med en vandet sjat i glasset.

Kaffeisterninger er løsningen!

Selv om Martin ikke har sommerferie endnu, så er der alligevel gået lidt semisommerferiestemning i den herhjemme og i går aftes var Martin og jeg alene hjemme, mens Johan og Julie hygger hos deres bedsteforældre. Jeg hentede Martin fra arbejde og så kørte vi ud til iskiosten ved Moesgaard strand og delte en kæmpe gammeldagsisvaffel. Kørte hjem, lavede salat til aftensmad, ordnede lidt havearbejde og anlæg af et nyt bed og så snuppede vi et glas ‘Baileys on the Coffee Rocks’ hjemme i haven og talte om hvor fedt det var at vi valgte at tage på den rejse i foråret – som godt nok er veloverstået, men som har givet os så mange fantastiske minder og bragt flere gode ting med sig (meget apropros indlægget på bloggen i går. Tusind tak for alle de fantastiske kommentarer til det indlæg, det har gjort mig meget glad at det blev så fint modtaget)

15 kommentarer
 • Henriette skrev:
  15. juli 2015 kl. 21:56

  Åh, hvor lækkert.
  Jeg synes en kop kaffe med en lille baileys i er så lækkert efter en middag, men jeg havde da aldrig tænkt på at bruge en kaffeisterning i selve baileyen. Jeg kan allerede mærke at kaffeisterninger bliver en nødvendighed i fryseren :-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. juli 2015 kl. 13:36

   Det er så godt med de kaffeisterninger – både til bailey og iskaffen ;)

   • Lidia skrev:
    1. juli 2017 kl. 15:26

    Hvor køber du bakkerne (dem med stjernerne) til isterningerne for mit køleskab har ingen bakker

    • Ann-Christine skrev:
     1. juli 2017 kl. 19:11

     Jeg kan ikke huske hvor de er fra – men du kan få lignende hos fx Tiger :)

 • Rikke skrev:
  16. juli 2015 kl. 08:55

  Det lyder simpelthen for lækkert med kaffeisterninger i bailey. Hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det! Min fryser indeholder nemlig også kaffeisterninger og jeg er endda da med i en bailey klub… Det må vi prøve næste gang klubben skal være hos mig.
  Kh Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   16. juli 2015 kl. 13:37

   Sejt med en Baileys klub! Du må endelig introducere kaffeisterningerne næste gang I mødes :)
   Kh AC

 • Allan skrev:
  16. juli 2015 kl. 13:00

  bailey på en ny måde mums det skal prøves særlig en varm sommer aften
  Kh Allan
  PS er ny her men det jeg ser er godt, flot og en god hjemme side.

  • Ann-Christine skrev:
   16. juli 2015 kl. 13:42

   Mange tak for de pæne ord og velkommen her til bloggen :)
   Baileys med et lille twist – prøv den endelig. Det er så godt!
   Kh AC

 • Bettina Schmidt skrev:
  17. juli 2015 kl. 10:24

  Jeg vil straks lave kaffeisterninger og glæde mig endnu mere til min søde nabo kommer hjem fra ferie – Hun laver nemlig også den skønneste iskaffe…..
  Tak for tippet :)

  • Ann-Christine skrev:
   17. juli 2015 kl. 18:53

   Dejligt at det kan bruges! Og hvor lyder det som et hyggeligt naboskab! :)
   Kh AC

 • Susanne skrev:
  29. december 2017 kl. 20:01

  Smart ? hvorfor har jeg ikke tænkt på det ? ud og købe forme!!

  • Ann-Christine skrev:
   30. december 2017 kl. 08:34

 • Inge pedersen skrev:
  29. december 2017 kl. 21:39

  Baeliys fromage? Kan jeg få den igen den blev væk og skal bruges nytårsaften

 • 30. december 2017 kl. 13:53

  Jeg stemmer i med koret – det er jo næsten for åbentlyst – og genialt, ej at forglemme.

  Det skulle jeg have tænkt på i juledagene?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.