Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-juli/

Små glimt

aerteblomster-fra-haven

Vi har taget hul på vores første sommerferie uge, og startede den med at tage en weekend i sommerhus hos Martins bror og svigerinde tæt på Rørvig. De seneste dage har således været fyldt med hygge, middage med laks på grill, krabbekløer, rosévin og et par timer med krabbefiskeri fra den lille badebro. Max hygge – der er bare noget særligt over roen i sådan et sommerhusområde …

I går aftes landede vi hjemme i Aarhus igen, snuppede burgere med hjem og gik tidligt i seng. Martin er på arbejde i denne uge, og vi var tidligt oppe – morgenfriske børn, I ved – så vi nåede alle at spise morgenmad sammen og hyggede med friskbagte scones til morgenmad.
diamanter

Det meste af formiddagen har så ellers gået med praktiske ting. Oprydning, vasketøj, lidt spil og den slags som jo også lige skal ordnes. Lige før kaldte Johan og Julie, om jeg ikke lige ville kigge ind på deres værelse og tage kameraet med, for de havde lavet noget rigtigt smukt!

Og ja, de er gået i fuld gang med at pynte hele deres køjeseng med ‘ægte’ diamanter, som de sætter fast med elefantsnot (satser lige på at det hedder sådan i virkeligheden og ikke kun herhjemme?)

risotto-skaldyr

I onsdags spiste vi hos min søster, svoger og niece og nød denne lækre, lækre skaldyrsrisotto

boller

I fredags havde Johan og Julie afslutning og sidste dag i børnehaven. Vi medbragte boller (bagt efter denne opskrift) og fik sagt pænt (og lidt vemodigt) farvel til alle børnehavekammeraterne og pædagoger.

WeDoBurgers_aarhus

 

Søndagsburgerne – så fik vi også prøvet WeDoBurgers i Aarhus, som jeg havde hørt meget godt om. Der kunne vi sagtens finde på at hente burgere fra en anden gang. scones-og-kaffe

Mandag morgen med bløgkogte æg, kaffe og scones – det er en rar og blid start på ugen.

kaffe-aalborg

Kaffe i Aalborg i sidste uge med lækre flapjacks – som jeg altså bliver nødt til at bage herhjemme inden alt for længe!

kamerataske

Min nye kamerataske fra Grafea. Blev bare så træt af min gamle (meget)slidte Nikontaske på rejsen og jeg knuselsker denne nye lækre sag!

hyldeblomster

Hyldeblomstsaft in the making i sidste uge. Uhmm!

Jeg har lige snuppet mig en halv times tid ved computeren, mens der blev pyntet med diamanter på børneværelset – og jeg må vist hellere lukke ned igen nu og lokke børneflokken med udendørs, mens vejret er nogenlunde. I aften kigger jeg forbi og svarer på kommentarer :) Ha´ en skøn dag alle sammen.

8 kommentarer
 • Tine skrev:
  13. juli 2015 kl. 14:45

  Uuuh, den skaldyrsrisotto ser virkelig lækker ud. Kan du måske lokke opskriften ud af din søster. Vi er nemlig også lige taget i sommerhus – og den kunne passende komme på menuen en af dagene ?

  • Ann-Christine skrev:
   13. juli 2015 kl. 21:38

   Jeg har prøvet ;) Men som hun siger så er det lidt et miks mellem flere forskellige inspirationskilder og hvis jeg kender hende ret, så fik hun ikke målt af, men lavede på gefühl. Hun må simpelthen starte en madblog :D Det vil være et hit.
   Måske jeg indtil da skal eksperimentere lidt videre på hendes vegne og se om kan få lavet en opskrift, som kan komme på bloggen. Nu har jeg jo smagt denne lækre sag, og ved hvad er oppe imod. ;) Den var super lækker!
   Kh AC

 • Amanda // The A-Way! skrev:
  13. juli 2015 kl. 14:58

  Det ser ud som om du har haft en fantastisk uge! Jeg sad også selv og lavede et indlæg om samme i dag – og syntes du ikke også bare det er så hyggeligt at se tilbage på en god uge? :)
  Kh Amanda

  • Ann-Christine skrev:
   13. juli 2015 kl. 21:39

   Jo, jeg elsker det! Det er sådan en god måde at få lidt overblik over alle de gode ting der er i hverdagen og i livet :)
   Kh AC

 • Pernille skrev:
  13. juli 2015 kl. 15:10

  Hvor er de fine æggebægre mon fra? :)

  • Ann-Christine skrev:
   13. juli 2015 kl. 21:39

   De er fra Muubs :)
   Kh AC

 • Cecilie skrev:
  15. juli 2015 kl. 19:37

  Hvor er dine fine kopper fra? :-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. juli 2015 kl. 13:27

   De er fra Casalinga :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.