Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/billeder-fra-food-festival/

Billeder fra Food Festival

Vi havde de skønneste dage sidste weekend. Weekenden blev primært tilbragt på Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, et skønt arrangement i madkærlighedens tegn.

Jeg er blevet inspireret og har fået nye spændende ideer til madlavning og brug af råvarer. Faktisk så har jeg nu kastet mig over et nyt forsøg på at lave en surdej, jeg fik nemlig gode tips, som jeg vil dele med jer en af dagene. Så har jeg ellers bare nydt nogle dejlige timer med sødt selskab, mine dejlige unger, familien og mødt søde mennesker på festivalen, som jeg kendte online, men endnu ikke havde mødt i det virkelige liv. Dejlig oplevelse!

Jeg tror, at billederne nedenfor fortæller det meste om weekenden.

Men P.S forresten da …  Ved I om man kan købe Skarø is i Aarhus?

 

 

6 kommentarer
 • Marianne skrev:
  12. september 2012 kl. 18:48

  i Aarhus kan man købe isen hos: Jordens Frugt
  Tordenskjoldsgade 63
  8200 Århus N

  Skønne billeder fra Food Festival i Aarhus :)

  • Ann-Christine skrev:
   15. september 2012 kl. 18:28

   Tusind tak for tippet, Marianne.
   Det var virkelig en særligt skøn is :)
   Kh Ann-Christine

 • Tulip skrev:
  12. september 2012 kl. 19:54

  Food festival er helt sikkert noget, som skal prøves igen næste år.

  • Ann-Christine skrev:
   14. september 2012 kl. 15:46

   ja ik´ så tager vi bare barnevognen med :)

 • Maria skrev:
  13. september 2012 kl. 08:04

  Da jeg bor i københaven kunne jeg desværre ikke deltage i festvalen, men at se ud fra billederne og beskrivelserne her rundt omkring i blogland, kan jeg da godt se at der nok skal planlægges en århus weekend til næste år :-)

  • Ann-Christine skrev:
   14. september 2012 kl. 15:45

   Det er ihvertfald værd at rejse efter, synes jeg :) Håber det kommer i Aarhus igen næste år, og så skal vi da drikke en kop kaffe sammen derinde :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.