Æbletern i citron og honningmarinade
Marinerede æbletern i citron og honning er en skøn og nem topping til suppe og salat.
På den daglige basis så synes jeg denne enkle og nemme måde at bruge æblerne på, er super lækker, lynhurtig at lave og god som friskt tilbehør til en hel del retter.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Æbletern marineret i honning og citron
- 3 æble, skåret i tern
- 2 spsk honning
- 0,50 citron, saften herfra
- 4 stængler frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør honning og citronsaft sammen. Pluk bladene af timiankviste og vend dem i marinaden.
Hæld marinaden over æblerne og vend dem godt rundt, så marinade er godt fordelt på alle æbletern.
Opskriften giver ca 2 dl
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor længe kan æblerne holde sig efter at de er marineret?
Fint et par timer på køl. Men nok også længere, de bliver dog lidt porøse i overfladen efter lidt tid, men smager stadig dejligt.
Kh Ann-Christine
hvor er citronen i opskriften? Lyder ellers lækkert.
Er rettet nu :)
Ja, det er så lækkert at kunne henkoge og sylte en masse. Vi fik i søndags en stor pose med sødt og grønt fra svigermors have, og derfor blev der syltet i går aftes. Rødbeder, to slags chili, hindbærkompot og hindbærchutney. Nu venter jeg bare på at æblerne på vores lille fælles æbletræ er helt modne, og så skal jeg igang med din imponerende liste (eller et lille udpluk af den).
Hindbær er så lækkert, jeg har også planer om at vi skal have hindbærbuske i haven næste år. Elsker smagen af hindbær!
Det lyder som virkelig lækre ting du har fået lavet