Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blaa-paa-kop-vaeg/

Helt blå …

køkkenmaling

Jeg er trukket i maletøjet og er derfor en smule fraværende på bloggen i dag … Vi er i disse dage (uger) i fuld sving med projekt køkken – har allieret os med Michael, som også hjalp os med haveprojektet i forsommeren. I morgen kommer elektrikeren og installere stikkontakter mv i køkkenet og det vil virkelig være mægtigt, om jeg også lige kunne nå at male omkring stikkontakterne inden, så de ikke skal dækkes af efterfølgende.
Derefter mangler vi kun at male (det gør jeg selv i morgen og i weekenden) og så vente på bordplade. Den er der opstået lidt knas med, men det løser sig forhåbentlig.

Vi har hvide vægge i hele huset – men nu starter vi så småt på farverne og det er jeg lidt spændt på, for jeg holder ret meget af hvide lyse vægge. En enkelt væg i køkkenet bliver denne blå nuance. Havbris, kaldes den og er et ret godt match på yndlingskoppen, som jeg havde med i tasken til farvehandleren, da jeg skulle vælge farve … Dertil masser af grønne planter og køkkengrej til både nytte og pynt.
Jeg kan næsten ikke vente ♡

P.S vi har pakket et par af de nye skabsfronter ud for lige at se dem, hvortil mine børn blev meget begejstret over at de var blå … måtte skuffe dem lidt og fortælle at det var blot folie til beskyttelse – men vi er blevet enige om, at lade det sidde nogle dage, når det kommer op ;)

køkkenmaling - valdemarsro

10 kommentarer
 • Dorte skrev:
  11. august 2016 kl. 16:30

  Lækker farve -bliver spændende at se det på. God arbejdslyst

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2016 kl. 09:06

   Tusind tak – jeg fortsætter arbejder igen i dag :)

 • 11. august 2016 kl. 21:38

  Åhhhh, hvor fint! Havde selv ‘køkken-blå’ i sin tid, da mine piger var små….det er godt nok længe siden nu, hvor alle vægge er hvide!
  Dejligt at se at de hvide vægge viger for farver:-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2016 kl. 09:12

   Alle vores vægge har også været hvide de sidste mange år og det er jeg rigtig glad for – men tror også det bliver så fint med den blå på en enkelt væg. Glæder mig til at se det færdigt snart :)

 • Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal skrev:
  12. august 2016 kl. 07:51

  Så bliver Julie og Johan vist ekstra glade for vægfarven, når nu foliet på lågerne fik smilene til at brede sig hos dem. :-)

  Det bliver virkelig spændende at se, og er bordplader som regel ikke det, der tager mest tid at få bragt i orden ved et køkken? Der ringer en klokke et sted fra historier fra andre, der har skulle have nyt køkken, meeen det er måske udelukkende, hvis den specifikke bordplade i det ønskede materiale og nuance skulle bestilles hjem. Har ikke selv stået i den proces.

  • Ann-Christine skrev:
   12. august 2016 kl. 09:16

   Jo, det tror jeg også de bliver :)

   Bordpladen skal også i vores tilfælde bestilles hjem og laves efter mål. Det bliver en massiv egetræsbordplade, som skal laves efter lidt specielle mål. Vi havde først fået at vide, at det sagtens kunne lade sig gøre, men nu kan det måske ikke alligevel … Nu må vi lige se, jeg har valgt at være optimistisk til vi er helt sikre på om vi skal holde fast i plan A eller om vi må planlægge om og finde på en ny løsning.
   Vi krydser fingre for plan A ;)
   Kh AC

 • Camilla skrev:
  14. august 2016 kl. 15:37

  Åh, jeg glæder mig til at se den blå farve. Jeg har i lang tid (flere år) gået og overvejet blå nuancer, men jeg har aldrig nået til at ‘turde’ tage springet?

  • Ann-Christine skrev:
   15. august 2016 kl. 17:47

   Me too, og jeg er så glad for at jeg gjorde det! Det er virkelig fint i køkkenet. Nu har vi stadig de blå folie på fronterne indtil vi er helt færdig med køkkenbord og gulv, men jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat :)

 • Lene skrev:
  15. september 2016 kl. 10:35

  Hvor får I bordpladen fra? Langt det meste kan lade sig gøre, hvis det er den rigtige leverandør. (Selv om det selvfølgelig ikke bliver billigere af det.
  Fed blå farve i øvrigt:-)
  Knus Lene

  • Ann-Christine skrev:
   16. september 2016 kl. 09:38

   Den er også fra Ikea – og passede heldigvis perfekt!
   Godt vi havde lagt nogle centimeter til deres mål ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.