Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blodappelsinjuice/

Blodappelsinjuice

Blodappelsinerne er fantastiske lige nu. Det er højsæson for blodappelsiner og jeg er vild med juicen fra friskt pressede blodappelsiner. Det er det pureste rødguld. Smukt, sødt og aromatisk.

Her til aften laver jeg et stort glas juice til Martin og jeg, en portion lakridspopcorn og så putter vi os ellers i sofaen under tæpper og ser et par afsnit af The Wire, som vi ser på dvd i øjeblikket. Rart!

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Semja Lindsted:
    1. februar 2014 kl. 21:46

    Hej Hej :)
    Jeg har li fået fat i 12 kg blodappelsiner :)) og vil lave juice men ved du om man kan lave den dagen før man skal drikke den eller bliver den bitter?

    • Ann-Christine:
      2. februar 2014 kl. 20:50

      Det kan man sagtens, men vitaminerne bevares bedst hvis den friskpressede juice drikkes umiddelbart efter den er presset.

  • Simon:
    17. februar 2012 kl. 11:09

    Har du en juicer, eller er det med håndkraft? Og The Wire er fantastisk!

    • Ann-Christine:
      17. februar 2012 kl. 15:00

      Ja, den er super cool den serie!
      Jeg bruger håndkraft til at presse appelsinerne med, ejer ikke en juicer (endnu)

  • Julie:
    15. februar 2012 kl. 23:59

    Blodappelsin juice er så lækkert! :-) Det må jeg snart lave igen..
    Hvilket kamera bruger du egentlig?
    -Julie.
    Tak for en god og meget inspirerende blog.

    • Ann-Christine:
      16. februar 2012 kl. 07:59

      Tusind tak Julie. Jeg bruger et helt simpelt spejlrefleks Nikon D40, ikke noget fancy – og så har jeg lidt forskellige objektiver til det.

  • Vis alle 8 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.