Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blovstrodbanen/

Blovstrødbanen

blovstroed-damplokomotiv

Sidste weekend tog vi et smut forbi Blovstrødbanen på vej hjem fra vores weekend med Roskilde Festival og andre rare og fine oplevelser.

Det var det fineste solskinsvejr – lige som det er i dag og har været de sidste mange dage, så lækkert! – og Blovstrødbanen er et fint lille udflugtssted med mindre børn, hvor man kan køre en tur med toget og ellers bare nyde den dejlige stille natur. Det er første gang vi var der, og jeg vil lige give tippet videre hvis I kommer forbi de kanter her i løbet af  sommeren.

Jeg skrev om mit haveprojekt forleden dag, og det går forrygende stærkt fremad. Vi fik allerede leveret pallerammerne tirsdag, jeg fik dem malet med sort træbeskyttelse tirsdag aften og i går fik også nogle af vores havemøbler en omgang sort træbeskyttelse. Nu skal vi blot have hentet jord og plantet planter. Jeg glæder mig til at vise det frem på bloggen i næste uge, med masser billeder og tips til DIY.

Ha´ en smuk solskinsdag 

johan_ johan-og-julie Julie roser

blovstroed-banen blovstroedbanen trae

9 kommentarer
 • 11. juli 2013 kl. 11:01

  Hvor ser det hyggeligt ud – som barn havde vi “Skrammellegepladsen” i Aalborg med tog og fly at lege på – det er så ærgeligt at den slags fjernes, i takt med alle reglerne for sikkerhed, men i sidste ende er det nok bedst at være på den sikre side (;

  – Anne

  • Ann-Christine skrev:
   11. juli 2013 kl. 11:47

   Ja, det er lidt både/og, ik`- jeg synes, sådan rent holdningsmæssigt, at vi forældre ofte pakker vores børn lidt for meget ind i vat – og dermed måske gør dem usikre på deres fysiske formåen (som fx. at klatre i træer og vilde lege på klatrestativer og den slags, hvor børnene ofte kan meget mere end vi tror) men på den anden side, så skal jeg også tage mig selv i det … for der må jo endelig ikke ske mine små guldklumper noget. -Lidt ambivalent holdning ;)
   Din barndoms skrammellegeplads med tog og fly, lyder ret hyggelig

 • Martin jørgensen skrev:
  11. juli 2013 kl. 11:12

  Jeg kan kun tilslutte mig det skrevne. Jeg var på Høvelte Kaserne 1995-1996 og har haft adskillige løbeture i området på alle tider afåret….også i -15 grader frost. Stemningen på de små veje og stier er fantastisk på en sommerdag, hvor der hist og her og bag næste sving ligger en hyggelig bondegård. Der dufter af sommer og ro.

  • Ann-Christine skrev:
   11. juli 2013 kl. 11:48

   Lige præcis, der er lidt nostalgisk stemning og på en lun sommerdag, er det virkelig koncentreret dansk sommerstemning.
   Lyder som dejlige minder

 • Emilie skrev:
  11. juli 2013 kl. 12:23

  Næh hvor skægt!! Der er jeg opvokset! :) Vi boede i det gule hus, lige om hjørnet. Det er et DEJLIGT sted- også for børn at vokse op – masser af lækker natur og masser af spændende ting at rode ved ;)
  Dejligt at I nød dagen! :)

  //Emilie

  • Ann-Christine skrev:
   11. juli 2013 kl. 15:38

   Hvor er det pudsigt :) Sikke rare omgivelser og natur at vokse op i. Der var virkelig dejligt!

 • Camilla skrev:
  11. juli 2013 kl. 14:11

  Det var dog et spændende sted, havde aldrig hørt om det. Tror da lige det skal chekkes ud ved lejlighed :)

  • Ann-Christine skrev:
   11. juli 2013 kl. 15:39

   Kommer vi selv på de kanter igen, så er det oplagt at have en lille picnickurv med og spise frokost der :)

 • Hans John Bengtsson skrev:
  8. juni 2021 kl. 13:08

  kikker altid efter den når jeg kører forbi

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.