Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bounty-is/

Bounty is

Jeg elsker kokos! Og tanken om iskolde frosne kokos is overtrukket med lækker mørk chokolade er virkelig alt for fristende i det dejlige solrige sommervejr. Det er en ret ‘tung’ og mættende kokosis, da der er masser af kokosmel i. Bounty isen gør sig fantastisk som dessert eller eksempelvis til fredagsslik. Jeg lavede første gang disse Bounty is forrige fredag, da vi havde hyggeligt besøg af Johan og Julies kusiner og fætter. De hittede stort!

Så jeg blev nødt til at lave dem igen.

PT+60min

Bounty is

10 stk    +60 min
10 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
+60 min
Fremgangsmåde

Rør kondenseret mælk og fløde sammen og rør kokos heri.

Kokosmassen skal være tyk og fast, så mærk lige efter om der skal lidt mere eller lidt mindre kokos i.

Stil skålen i køleskabet i et par timer.

Når kokosmassen er kold er det nemmere at forme isene. Hvis du bruger ispinde, så klem to spsk kokosmasse om hver ispind og form isene.

Læg isene på bagepapir i fryseren.

Efter et par timer eller dagen efter, er de klar til at bliver overtrukket med chokolade.

Det tager lidt ekstra tid, men gør også arbejdet nemmere og resultatet flottere på denne måde. Chokoladen størker med det samme. Nyd dem på en varm sommerdag.