Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/boganbefaling-clifton-jeffrey-archer/

Boganbefaling – Clifton Krøniken af Jeffrey Archer

Clifton Sagaen af jeffrey Archer

Jeg har været enormt godt underholdt af Clifton Krøniken. Det har både Martin og jeg og vi har skiftedes til at være førstelæser af den nyeste bog i serien, efterhånden som de udkom på dansk.

Nu er den sidste bog i serien læst og jeg kan varmt anbefale de tempofyldte og skønne bøger til jer.

Det er lige sagen for alle der holder af en god serie om familieforhold, kærlighed, magtkampe, intriger og en god slægtshistorie. Gennem alle bøgerne er tempoet højt, scenerne skifter og fortællingerne spindes ind i det finurligste spind, mens sproget flyder så legende let, at man aldrig mister pusten eller koncentrationen.

Det er næsten umuligt at fortælle om bøgerne som serien, uden samtidig at afsløre lidt af de plots, cliffhangers – og dem er der mange af – og hændelser der sker undervejs. Så jeg vil derfor nøjes med en varm anbefaling og give tippet videre. Måske en gaveide til jul, som vil være herlig at dele læseoplevelsen af sammen.

Clifton Sagaen af jeffrey Archer

Der altså noget ret hyggeligt ved at dele læseoplevelser med andre. Det nyder jeg sådan at vi kan gøre sammen herinde på Valdemarsro. Både at jeg kan have et sted at skrive om min glæde ved læsning og bøgernes verden – og at I byder ind og er med. Det er helt enormt hyggeligt og forlænger glæden, oplever jeg ♡

Det har også været virkelig hyggeligt at dele denne serie med Martin, og tilmed så forlænges glæden endnu mere, da vores 10 årige datter Julie længe har været ret nysgerrig på bøgerne, som hun jo har set os begge læse. Hun har nu fået lov at starte på dem og er faktisk snart færdig med at læse den første bog i serien. Seje læseglade pige!
Mange af de handlinger og begivenheder der er ‘for voksne’ beskrives i så overfladiske og indforståede vendinger, der aldrig går helt i dybden og bliver udpenslende.  – samtidig er den selvsagt lidt anderledes end Harry Potter, Heartland, Percy Jackson mv, som hun ellers har læst for nyligt, men  jeg kan høre på hende, at hun synes virkelig dette også er en drønspændende bog at læse.

Hvad læser I for tiden? 

Jeg glæder mig selv som et lille barn til juleaften til den nye af Sara Blædel og til den nye bog i serien om de syv søstre, som begge kommer lige om lidt, senere denne måned. 

15 kommentarer
 • Vibeke skrev:
  7. november 2019 kl. 08:41

  Jeg er lige blevet færdig med Blomstrende syrener af Martha Hall Kelly, som jeg synes, var virkelig god. Spændende, og med et passende tempo i udviklingen af historien (den spænder over ret mange år), og ikke mindst tankevækkende.

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2019 kl. 15:47

   Den har jeg også læst fornyligt og synes den var virkelig virkelig skøn :)

 • Lis Madsen skrev:
  7. november 2019 kl. 08:49

  Hej Ann-Christine.
  Jeg har også læst hele serien. Jeg synes også, at det er spændende bøger og skrevet fantastisk.
  Jeg har lånt bøgerne på biblioteket, så der har været lidt ventetid af og til ligesom der også er med Lucinda Rileys bøger om De syv søstre.
  Sejt at din 10 årige datter har lyst til at læse Clifton Krøniken.
  Kh Lis

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2019 kl. 15:49

   Det er virkelig så dejligt vi har bibliotekerne, der låner vi også langt de fleste af de bøger vi læser herhjemme ♡
   Jeg synes også hun er sej, og måtte lige løbe handlingen igennem i tankerne for at sikre mig at der ikke var noget der var ‘for meget’. Jeg tror den er ganske fin til hende og en fordel at vi har læst den samme for nyligt, så vi kan tale med om den
   Kh AC

 • 7. november 2019 kl. 12:38

  Spændende – tak for tip :D Herhjemme læser min kæreste højt hver aften – at dele bogglæde over de samme værker med dem man lever med, er så hyggeligt!

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2019 kl. 15:51

   Det lyder virkelig også hyggeligt :)
   Kh AC

 • Birgitte skrev:
  7. november 2019 kl. 12:58

  Jeg eeeelsker disse indlæg om bøger.
  Mad og bøger, har man brug for ret meget mere?
  Dit univers er så inspirerende:)

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2019 kl. 15:53

   Mad, bøger og kærlighed ♡ Tusind tak, hvor er du sød og jeg er så glad for at have en lille plads til også at dele læseglæden.
   I øvrigt, så er det virkelig også enormt hyggeligt når en bog overrasker med små kulinariske beskrivelser indimellem, det kan jeg så godt lide :)
   Kh AC

 • Marianne E skrev:
  7. november 2019 kl. 15:43

  Jeg har også læst hele Clifton serien…på engelsk…og har delt bøgerne med min mor. Den er supergod :-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. november 2019 kl. 15:55

   Hvor hyggeligt! Bøger man kan dele, det er altså skønt ♡

 • Mette skrev:
  7. november 2019 kl. 18:47

  Det er nemlig bare en super god serie! Jeg er igang med 5.bind i serien og synes bare godt om.
  Hvis du er til krimier kan jeg varmt anbefale Linda Castillo’s bøger om Kate Burkholder :-)

  • Ann-Christine skrev:
   8. november 2019 kl. 07:06

   Hej Mette
   Jeg har også læst Linda Castillo og er helt enig med dig, de er virkelig gode! Glæder mig meget til den næste i den serie :)
   Rigtig god læselyst til dig
   Kh AC

 • Tine skrev:
  7. november 2019 kl. 21:34

  Jeg læser Kate & Rosemary af Libby Page lige nu…. dejlig bog

  • Ann-Christine skrev:
   8. november 2019 kl. 07:18

   Den lyder hyggelig og skøn – og er straks reserveret på biblioteket :)
   Tak for tippet
   Kh AC

 • Karin Jørgensen skrev:
  3. oktober 2020 kl. 11:53

  Hej og god blæsevejrs lørdag – en perfekt dag til at fordybe sig i bøger.
  Jeg er ofte inde på din bog anbefalings side for gode ideer og tips.
  Læser lige nu “den onde søster” af Karen Dionne.
  Det er den første bog jeg læser af hende
  Hilsen Karin

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.