Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brev-fra-fortiden-af-kimberley-freeman-boganbefaling/

Brev fra fortiden af Kimberley Freeman – boganbefaling

brev fra fortiden kimberley freeman
Jeg har tidligere anbefalet en skøn bog af forfatteren Kimberly Freeman og i dag vil jeg anbefale endnu en virkelig fin bog af samme forfatter; Brev fra Fortiden, som jeg også har lånt på vores lokale bibliotek.

Jeg synes det er noget så priviligeret en mulighed, at vi kan låne bøger ganske gratis. Oftest reserverer jeg bøgerne online på biblioteks hjemmeside og henter dem så, når de er klar. Med jævne mellemrum går jeg også på opdagelse på hylderne, når jeg er der alligevel og ser om andet kunne friste. Synes det er så hyggelige at læse små bidder hist og her og udforske de uendelig mange bøger der er.

Holder simpelthen så meget af af bruge tid på biblioteker og hos boghandlere – det er jo et rent skattekammer af spændende fortællinger!

Med Brev fra fortiden er vi endnu en gang i stilen, hvor fortid og nutid flettes sammen til en fin fortælling. Jeg er vild med stilen – det er vist ingen hemmelighed efterhånden og jeg fornemmer at mange af jer der læser med og kommentere på mine boganbefalinger, har det helt på samme måde.
brev fra fortiden kimberley freeman

Om Brev fra fortiden
Lauren arbejder i cafeen ved et gammelt kursted, Evergreen Spa. Hun er langt om længe flyttet hjemmefra og forsøger at skabe sig en tilværelse fri fra især hendes mors lidt kvælende omsorg. Hun møder arkitekten Thomas og de forelsker sig i hinanden. Samtidig finder Lauren ved en tilfældighed et bundt gamle kærlighedsbreve, som afslører en stormende forelskelse der fandt sted på spa-stedet i 20´erne. 
Lauren kan ikke slippe historien og beslutter sig for at løse brevenes mysterium og samtidig prøver hun at finde modet til selv at få styr på sit kærlighedsliv. 

Brev fra fortiden er en roman om familiedrama, kærlighed, bedrag og om at stå på egne fødder.
brev fra fortiden kimberley freeman

10 kommentarer
 • Rikke skrev:
  15. oktober 2017 kl. 17:22

  Den fik jeg også hurtigt læst;) Efter din anbefaling af Havets hvisken læste jeg på kort tid den, Brev fra fortiden, Øens hemmeligheder og Wildflowers Hill. Nu er jeg mættet af genren for en stund og gået igang med nogle af dine krimi-anbefalinger;)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2017 kl. 09:54

   Præcis sådan har jeg det også indimellem. Holder så meget af den genre, og elsker at vende tilbage til den efter en pause med en god krimi eller andet godt :)
   Rigtig god læselyst med krimierne, det er også hyggelig efterårslæsning.
   Kh AC

 • Nicoline skrev:
  15. oktober 2017 kl. 19:42

  har på din anbefaling læst havets hvisken på rekordtid. har netop nu brev fra fortiden liggende til når jeg er færdig med den jeg er i gang med. glæder mig

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2017 kl. 09:55

   Hvor er det dejligt at høre ♡ Rigtig god fornøjelse med den og god læselyst her i efteråret :)
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  16. oktober 2017 kl. 13:12

  Den er fluks blevet reserveret på biblioteket :)
  Glæder mig til at læse den, får læst alt for lidt i øjeblikket. Er lige nu igang med 2 og det plejer jeg ellers ikke, men den ene Skyggesøsteren måtte jeg bare starte på og den anden “Kvinderne på Slottet kom hurtigt hjem fra biblioteket :)

  • Ann-Christine skrev:
   22. oktober 2017 kl. 20:22

   Det er jo også to virkelig dejlige bøger at være igang med på samme tid ♡ Kender godt det med at man ikke helt kan vente med at få dem startet op :)
   God læselyst
   Kh AC

 • Mette skrev:
  20. oktober 2017 kl. 19:12

  Har det på helt samme måde med både boghandlere og biblioteket❤️

  • Ann-Christine skrev:
   22. oktober 2017 kl. 21:28

   ♡♡♡

 • Gitte skrev:
  21. oktober 2017 kl. 09:33

  Du kommer bare med nogle virkelig gode bøger, og jeg kan se, at vi har samme smag :-)

  Jeg har tidligere anbefalet “Nattergalen”, og jeg synes bestemt også, du skal overveje at læse “Mine Ord” af Nancy E. Turner og “Med livet i hænderne” af Irene Gut Opdyke. De er blandt mine absolut favoritbøger :-)

  • Ann-Christine skrev:
   22. oktober 2017 kl. 21:32

   Tusind tak for gode tips – det er så skønt med gode anbefalinger den anden vej også! Det giver de dejligste læseoplevelser med alle de skønne tips og læseinspiration ♡
   Dem vil jeg glæde mig til!
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.