Ahh, så blev det efterårsferie og det har jeg glædet mig noget så gevaldigt til. Efteråret er sådan en enormt hyggelig tid og jeg glæder mig til en hel uge, hvor vi alle sammen har ferie og rigtig skal skrue helt op for hyggevolumen herhjemme.
Vi holder nemlig rigtig vaskeægte ferie hele denne uge. Det er jeg ærlig talt ikke så vant med, men jeg glæder mig. Helt vildt faktisk.
Vores planer for den kommende uge er ganske enkelt at fylde vores ferie med hygge, nærhed, langsomhed og alt muligt rart. Læse bøger, se film og spise popcorn, sove så længe vi kan, samle kastanjer og lave kastanjedyr, lave lækre middage, tegne, male og være kreative, sidde længe over morgenmaden, være i haven og på skovture, tage i sommerhus og være hjemme – og i det hele taget bare tage det hele lidt som det kommer og mest af alt bare være.
Uanset om I også har ferie eller ej, så håber jeg I får en rigtig hyggelig uge.
Vi ses på bloggen igen i næste uge! ♡ Hvilket jeg også glæder mig rigtig meget til – og indtil da, er der lidt god inspiration at hente her:
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Super godt indlæg – jeg har allerede delt det med mine døtre som har små børn:-)
♡ Tusind tak
Dejlig aften til dig
Kh AC
Rigtig god ferie, søde AC.
Jeg glæder mig helt til du er retur igen på bloggen ;-)
Det er jeg glad for at høre og det gør jeg også ;)
-og tak ♡ Håber også din uge har været dejlig
Kh AC
Hej Ann-Christine ?Jeg ville jo så gerne bage banan muffins m vores super (signe) 12årige , her i ferien. Men hver gang vi hælder chokolade chunks, i tern eller hvad vi lige har, oppe i skabet- altså ned i dejen, ja så falder det til bunds. Hvorfor? Spørger vi. Og hvordan få vi ckokol til og “blive” oppe i vores kager? Fed blok i øvrigt. Vi er allerede fans?Du og dit bag lands team er for sej?Bedste hilsner Marlene og signe
Hej Marlene og Signe.
Prøv evt at drysse chokoladerne med lidt mel, så falder de ikke helt så tungt i dejen :)
God bagelyst ♡ Og tusind tak for jeres søde, søde hilsen!
Kh AC