Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokoladepinde/ Drikkevarer Fødselsdag, Kager og søde sager, Varme drikke

Chokoladepinde

Jeg ved snart ikke hvem der glæder sig mest til fredagsslik og filmhygge i aften – børnene eller jeg … Jeg glæder mig enormt meget til at se deres glade smil, når de får serveret en varm mælk og disse hjemmelavede chokoladepinde med hvid chokolade, mørk chokolade, skumfiduser og med en lakridsrod som pind.

Og overraskelsen over trylleriet, når chokoladepinden røres rundt i den varme mælk og bliver til varm chokolade.

Chokoladepinde
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 50 g hvid chokolade, finthakket
  • 100 g mørk chokolade, finthakket
  • 20 skumfiduser, ministørrelse
  • 4 lakridsrod
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Smelt den ene halvdel hvid chokolde i et vandbad under omrøring, tag skålen med chokoladen af og rør den anden halvdel hvide chokolade i til det er helt ensartet.

Kom den hvide chokolade i 4 shotsglas og derefter tre små skumfiduser i hver glas.

Stil glassene i køleskabet.

Smelt den ene halvdel af den mørke chokolade i et vandbad under omrøring, tag skålen med chokoladen af og rør den anden halvdel mørke chokolade i indtil det smelter helt.

Tag glassene med den hvide chokolade ud af køleskabet, stik en lakridsrod i hver og hæld den mørke chokolade i, afslut med et par ekstra skumfiduser.

Sæt på køl.

Efter nogle timer kan glasset sænkes i lidt varm vand, hold fast i lakridsroden og pas på at der ikke kommer vand i glasset. I løbet af et par sekunder vil chokoladen slippe glasset og de er klar til brug.

Rør chokoladepindene ud i varm mælk