Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dagdr%c3%b8mmerier/

Dagdrømme

frankrig

Jeg dagdrømmer ofte i løbet af en dag. Egentlig ikke i længere tid ad gangen, men i små doser i løbet af dagen.

Jeg dagdrømmer om de ting, jeg gerne vil opnå med mit liv, om flere sommerdage, om et dejligt efterår med skovture, om julepynt, om fester jeg gerne vil holde, om ting jeg gerne vil have, drømmer om indretning og om hyggestunder, rejser og hjemmeliv.

Om aftenen, når jeg ligger i min seng og skal sove, tænker jeg altid på noget dejligt, noget ukompliceret og noget jeg drømmer om. Jeg har altid gjort det, og synes det er en fantastisk dejlig måde at falde i søvn på. -og en dejlig måde at stresse af på, i løbet af en travl dag. At dagdrømme er også en form for visualisering af de ting man ønsker sig – og jeg har erfaring med, at det faktisk ret tit virker ;)

Hvad drømmer du om?

8 kommentarer
 • maggie skrev:
  27. september 2007 kl. 21:00

  Det er også min måde at falde i søvn på, især er det godt, hvis dagen har været i højt gear. – Der er ikke noget bestemt jeg drømmer om, bare ting som giver en god fornemmelse i hovedet og kroppen.

 • Sarah skrev:
  27. september 2007 kl. 21:56

  Ã…hhh det lyder rigtig dejligt. Både med dagdrømmene og det med at tænke på noget rart inden man skal sove. Hmmm jeg må sige jeg ikke er den store dagdrømmer. Jeg er nok bare et helt igennem praktisk og snusfornuftigt menneske (ikke at man ikke kan vare det hvis man drømmer:O))
  Jeg har faktisk tænkt jeg skulle lave mig en ønskeliste… Det bliver et af mine næste projekter…
  Hav en god dag.

 • Mahalo skrev:
  28. september 2007 kl. 09:48

  Dejlig blog du har :-) Har foejet dig paa min liste.

  Har lige ‘opdaget’ dig!

  Jeg har mange droemme…men de forblir’ droemme ;-)

 • Madame skrev:
  28. september 2007 kl. 12:25

  Det er en god idé at falde i søvn med tankerne på, hvad man drømmer om. Kunne vi få alle til det, kunne vi måske få en bedre verden. For nogle år siden drømte jeg om at samle min gamle folkeskoleklasse – og det gjorde jeg. Det er dejligt at have noget at se hen til med forventningens glæde. Lige nu drømmer jeg om min ferie, der starter i eftermiddag …

 • Lene skrev:
  28. september 2007 kl. 21:46

  Dagdrømme gør jeg også i, tit noget urealistisk, men på en eller anden måde hjælper det mig med de realistiske drømme. Jeg tror jeg skal prøve din metode til natten, for da kommer jeg ofte til at tænke på alt det jeg skal nå, og så kan jeg ikke sove.

 • et cetera skrev:
  28. september 2007 kl. 22:11

  Det var dog et sødt, varmt og tankevækkende indlæg – det må vist lige tygges på …

 • Petra skrev:
  29. september 2007 kl. 09:49

  Jag elskar också att dagdrømma! Vilken herlig blogg du har!

 • 30. september 2007 kl. 16:27

  Tak for de skønne og søde kommentarer :-)
  lige nu drømmer jeg om at wordpress systemet, hvor jeg kører min blog, snart vil gøre som jeg gerne vil…

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.