Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/de-sidste-par-dage/

De sidste par dage …

blomster

De sidste par dage er simpelthen fløjet afsted. Vi har holdt fri, været i haven, besøgt venner og familie, været ved stranden i blæsevejr og plukket adskillige buketter blomster. Specielt de smukke gule på billedet er der rift om, dem er der heldigvis rigeligt af …

I miniferien har jeg også lavet en super lækker Tikka Chicken Masala med hjemmelavede naanbrød, og agurkedip til. Den kan I godt glæde jer til, hvis I er til indisk mad? Billederne af retten ligger stadig på kameraet og opskriften kommer på bloggen i morgen.

12 kommentarer
 • Sarah skrev:
  13. maj 2013 kl. 14:38

  Glæder mig til din opskrift.
  Vi har også bare nydt de 4 fridage, som bød på en tur i Giveskud, leg og hulebygning i haven, besøgt lidt familie og ikke mindst lugning af en masse ukrudt.
  Næste weekend – som jo også er forlænget – ved vi allerede byder på bålpandekager med karamelcreme mmmmmm har ne,lig kommet til at love venindens 2 piger dette, så det må jo overholdes ;). Og endelig fandt jeg små patentflaser, så nu skal jeg have lavet nogle af dine sirup….
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2013 kl. 22:57

   Ej, hvor det lyder rart og hyggeligt altsammen, ja selv det med ukrudtet – det er vildt som det pipler frem over alt, også herhjemme.
   Det lyder som dejlige weekend planer at se frem til, og nu hvor mynten virkelig er ved at komme frem i vores krukker, så har jeg planer om flere dejlige sirupper i løbet af den næste tid :)
   Kh Ann-Christine

   • Sarah skrev:
    14. maj 2013 kl. 08:44

    Ihhh det vil jeg se frem til Ann-Christine :), nu skal jeg i gang med din vanilie sirup og din hindbær sirup., og så er jeg ved at bage nogle rugstænger til ungerne, til deres eftermiddags snack :)
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     14. maj 2013 kl. 11:25

     Det lyder som en lækker eftermiddagssnack :)
     -og den der vanilje/hindbær sirup har fået en helt særlig plads i mit livsnyderhjerte <3

     • Sarah skrev:
      14. maj 2013 kl. 13:27

      Uhhh det kunne jeg også godt forestille mig den fik i mit…….

 • Sofie skrev:
  13. maj 2013 kl. 15:56

  Hvor lyder det hyggeligt :) præcis samme blomster plukkede min Noah til sin farmor i går <3

  Jeg glæder mig til opskriften på Tikka Chicken Masala; det tror jeg vi skal have i morgen :)

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2013 kl. 22:58

   Det er en skøn buket i farverne :)
   Det lyder som en god plan med tirsdagsmenuen, rigtig god fornøjelse

 • Helle skrev:
  13. maj 2013 kl. 18:38

  Åh jeg elsker indisk, så glæder mig til at se opskriften.

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2013 kl. 22:59

   Det er faktisk virkelig for sjældent vi får indisk, jeg er også vild med det. Vi boede tæt på et lækkert takeaway sted på Østerbro, nu er der meget langt til sådan et sted – så jeg må hellere igang med flere indiske retter herhjemme ;)

 • Milla skrev:
  13. maj 2013 kl. 19:58

  Glæder mig til indisk! ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   13. maj 2013 kl. 23:00

   :) Og nu har jeg den næsten klar, så den er på i morgen tidlig! ❤

 • Maiken skrev:
  14. maj 2013 kl. 22:38

  Det lyder som dejlige feriedage. :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.