Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/delikatesser-pa-nettet-find-de-laekreste-sager-online/

Find de lækreste spiselige produkter på nettet

Det er alt for sjældent jeg har været i de skønne torvehaller i København – i hvert fald i forhold til hvad jeg kunne ønske mig. Jeg elsker, at ose blandt de skønne delikatesser. Men med to dejlige børn og en travl hverdag, er det lidt for sjældent at jeg kommer forbi torvehallerne og også de skønne delikatesseforretninger i København. Til gengæld er jeg begyndt at handle mere og mere mad på nettet. Stort set alle vores dagligvarer handles hos nemlig.com og så er der ret mange skønne delikatesseforretninger online også. Se bare hvad jeg har fundet af delikatesser på nettet i dag. Haps, Haps! I denne omgang har jeg dog puttet nr 1, 2, 3 og 7 i kurven, skal lige siges. Gad nu også godt have de andre skønne sager (og mange flere …)

10 kommentarer
 • Rosalina skrev:
  17. januar 2012 kl. 08:51

  Smart! – og lækkert vel og mærke :) Elsker den dybe mørke smag af Valrhona kakao – mums!

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2012 kl. 20:10

   Også mig, elsker Valrhona i det hele taget :)

 • Ann-Sophie skrev:
  17. januar 2012 kl. 12:56

  Uha, hvor bliver man lækkersulten nu! Du er faktisk den direkte årsag til, at jeg har dristet mig ud i at købe lakridsrodspulver :D

  Nu mangler jeg bare at få udvidet mit lakridsrod-repetoire til at indeholde andet og mere end (dine) lakridsmandler ;)

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2012 kl. 20:15

   Jeg må lige se om jeg kan finde på flere gode ting at bruge lakridsen til :) Det skal nok komme!
   Man bliver ret glad for det pulver, ik´ ;-)

 • Ida skrev:
  17. januar 2012 kl. 16:06

  På formland smagte jeg nogle vildt lækre snack sticks med kokos og mandler. De kan varmt anbefales og jeg skal hurtigst muligt have bestilt hjem fra secret-kitchen.dk.

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2012 kl. 20:27

   Jeg har ledt lidt på Secret-kitchen.dk men kan ikke finde dem du beskriver. De lyder ellers vildt lækre. Har du mon et link?

   • Ida skrev:
    18. januar 2012 kl. 06:41

    Det er dem som hedder rustikki, jeg kan ikke lave et direkte link. Kan se at dem med kanel, mandler og kokos er på hjemmesiden, men de andre var nu min favorit. Går også med tanker om at prøve at bage noget lign selv, det må kunne lade sig gøre.

    • Ann-Christine skrev:
     18. januar 2012 kl. 22:35

     Uhh, de ser lækre ud! Jo det må da kunne lade sig gøre at bage dem – jeg skal da eksperimentere tror jeg :)

 • Rikke skrev:
  17. januar 2012 kl. 19:22

  Hej Ann-Christine.

  Jeg har tit tænkt på at anvende nemlig.com, men er aldrig kommet i gang :-)

  Køber I også kød, frugt og grøntsager via nemlig.com? – jeg tænker særligt på hvordan friskheden af maden er?

  Mvh.
  Rikke, der er helt vild med din blog :-)

  • Ann-Christine skrev:
   17. januar 2012 kl. 20:32

   Hej Rikke,
   Tusind tak, det er jeg glad for! :)
   Vi er rigtig glade for at handle der. Vi har handlet der ugentligt i omkring 3-4 måneder og vi køber både frugt og grønt. Lidt kød nogle gange også, deres udvalg har ikke været så stort tidligere og jeg er så vildt glad for gourmandiet. Nu har de også fået frisk fisk – så det skal også prøves.
   Jeg har aldrig oplevet at det jeg har fået leveret ikke lever op til mine forventninger, det er pænt og friskt.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.