Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skidne-aeg/

Skidne æg

Skidne æg er en rigtig påskeklassiker, som er perfekt og traditionel til påskefrokosten påskelørdag.

Påskeretten skidne æg består af smilende æg, serveret og anrettet på en velsmagende sennepssauce og drysset med sprødstegt bacon, friskklippet purløg og karse og så spiser man de lækre æg i sennepssauce med godt brød til.

En skøn frokostret, både som et måltid i sig selv eller en del af en større samling af lækre påskeretter.

Se også: alle mine samlede påske opskrifter

PT15min

Skidne æg

4-8 pers.    15 min
4-8 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min
Fremgangsmåde

Æggene koges i 7 minutter, til de er smilende og derefter pilles og halveres.

Smelt smør i en gryde ved lav varme, pisk mel i og derefter en smule mælk til det er ensartet i konsistensen. Pisk derefter mere og mere mælk i og kog saucen op. Smag til med sennep, salt og peber.

Fordel saucen i et fad, anret de smilende æg på saucen, drys med bacon, purløg, karse og lidt flagesalt og friskkværnet peber.

Server med godt rugbrød til.

Tip: Portionen er angivet med mål udfra om det er til et større frokostbord eller som en frokostret i sig selv.