Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chokolade-paskeaeg/

Påskeæg med nougat

Hjemmelavede chokolade påskeæg med nougat er super lækre og et hit hos hos min datter, som ikke er så begejstret for marcipan, men som er vild med nougat.

Når man laver hjemmelavede påskeæg, så kan man også godt lade sig inspirere af den dejlige hjemmelavede julekonfekt, for at få gode ideer til nogle lækre påskeæg til påskeferien.

Her får du en lækker og nem opskrift på påskeæg med nougat, uden marcipan.

Prøv også: min opskrift på påskereder >>

PT45M

Påskeæg med nougat

Tid i alt45 min.
Arbejdstid45 min.
Holdbarhed1 uge
Antal6 stk.
Ingredienser
  • 200 g nougat
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g hasselnødder, grofthakkede
  • 200 g mørk chokolade, tempereret
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Temperer den mørke chokolade og fyld den i 12 chokoladeforme. Hæld det overskydende chokolade fra på et stykke bagepapir og gem det til en anden dag eller til chokoladekage. Lad chokoladen størkne, stil den eventuelt i køleskab i 5 minutter.

Smelt nougat og chokolade i en lille kasserolle ved lav varme og rør det godt sammen med hasselnødder. Lad det køle af til stuetemperatur og fyld i chokoladeskallerne. til lidt under kanten, hvis chokoladeskallerne skal kunne samles.

Lad det størkne i 30 minutter på køkkenbordet.

Bank chokoladeformene ud. Lun chokoladekanten og luk påskeæggene sammen to og to til lukkede chokoladeæg.