Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/det-pureste-guld/

Det pureste guld

Det er ikke så tosset at starte ugen med en morgenmad på Riccos og det er slet ikke tosset efterfølgende at tage ind til byen på strøgtur, shopping og frokost. Jeg købte lækre sager til vores køkken. Længe har jeg ledt efter ægte kanel. Ikke at forveksle med Cassia kanel som er den mest brugte og den billigste, men den ægte slags fra Sri Lanka. Jeg fandt ægte kanel fra Mill og Mortar i Magasin. Mmmm, bare duften …. Og jeg har planer om at den skal møde noget sødt sammen med æbler en af de nærmeste dage.

Salt lakridssirup fra Johan Bülow. Behøver jeg at sige mere? Hvis du læser med fast, så er det vist en kendt sag, at jeg er ret lun på de fleste Johan Bülow produkter. (Ja, jeg kan jo kun udtale mig om dem jeg har smagt. Men jeg tror jeg kan lide dem alle ret meget, faktisk)

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • 8. marts 2012 kl. 21:56

    Hvis du også oplever problemer med denne surdej, må du sige til; jeg har bedre held med surdej, der er noget tykkere i konsistensen, end den jeg kan se på billedet fra Claus Meyer. Det er måske også en smagsag, men det virker bedre for mig – navnlig her til sommer, hvor temperaturen kan få de tynde surdeje til at syrne hurtigere, end man bryder sig om!
    Under alle omstændigheder er surdej magisk at arbejde med :)

    • Ann-Christine:
      8. marts 2012 kl. 22:54

      Mon jeg bare kan fede denne surdej lidt op så? Det kan jeg forsøge mig lidt med. Jeg skal bage med den i morgen og glæder mig, elsker brød bagt på surdej og pizzabunde, ikke mindst!
      Tror faktisk weekenden skal indledes med hjemmebagte pizzaer bagt på surdej.

  • Simon Vitting:
    8. marts 2012 kl. 15:15

    Først vil jeg godt have lov til at lykønske dig med den nye surdej – jeg har en magen til, dog startet fra bunden og jeg har haft den mere eller mindre i et halvt år. Uden problemer i øvrigt. Det må næsten være verdens mest tilgivende surdej.
    Hvis bare du husker at røre i den en gang mindst hver 2. dag og så giver den noget nyt mel mindst en gang om ugen, så er det idiotsikkert :)
    Tak for en god blog i øvrigt, som mænd/drenge jo sagtens kan følge med i :)

    • Ann-Christine:
      8. marts 2012 kl. 22:51

      Tak for lykønskningen og de pæne ord:)
      Jeg er meget imponeret over at du har holdt din surdej i gang i et halvt år nu, jeg har knap klaret en måned med mine tidligere. Håber det går bedre med denne. -og ja, mænd er også meget velkomne her på bloggen både som læsere og i kommentarfeltet – dejlig mad er for alle :)

  • 7. marts 2012 kl. 08:54

    Det er ret svært at finde den ægte kanel, men de store glas, fra Urtekram, er den ægte vare :-) Fåes bla. i de fleste Coop butikker.

    • Ann-Christine:
      7. marts 2012 kl. 22:10

      Tak for tippet, Therese.

  • Vis alle 13 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.