Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/disneyland-paris/

En magisk ferie i Disneyland Paris

disney-castle

Annonce – betalt samarbejde med DTF-travel i 2015

Anders And, Andersine, Mickey Mouse, Bedstemor And, Rip, Rap og Rup og alle de andre elskede jeg at læse som barn og jeg elskede at fordybe mig i mine bedsteforældres mange stakke af gamle Anders And blade i timevis. Disneys Juleshow er en fast del af juletraditionen og jeg har set en stor del af Disneys fantastiske tegnefilm som voksen – nu ofte i selskab med Johan og Julie, hvor musikken fra Frost har kørt på repeat adskillige dage i løbet af det sidste års tid eller to.

Disney er lig med barndomsmagi, fantasi og eventyr og vi har alle fire glædet os meget til fire hele dage i denne magiske verden – og været lidt spændt på, hvordan sådan en eventyrferie forløber sig.

Vi tager i dag hul på den sidste dag i magiske Disneyland Paris, og når sandsynligvis kun lige et lille kig ind i Disney Parken til en sidste omgang magic hours fra morgenstunden, inden vi tager shuttlebus mod lufthavnen og vender næsen hjem mod Danmark igen.

I løbet af de næste dage kommer et indlæg med flere billeder og et indlæg med ’10 gode ting der er rare at vide når man skal til Disneyland Paris’.

Her er i første omgang nogle af de største højdepunkter fra vores rejse … 

mickey-kramKrammetid med Mickey Mouse og bare dét at opleve og se alle ens yndlingsfigurer tæt på – det har været kæmpe stort.

Her på Mickeys Cafe, som virkelig kan anbefales! Her krammede Johan og Julie med både Mickey Mouse, Fedtmule og Chip og Chap, mens vi spiste morgenmad der – og man slipper for at stå i lang krammekø ude i parken.

disney-magic

Disneyslottet, som ligger midt i parken og virkelig bare er så helt eventyrligt fint. Vi var enige om at alle prinsesserne og prinserne nok boede der om aftenen – prøv i øvrigt også at gå til venstre ind i slottets kælder, hvor den ‘uhyggelige’ drage holder til.

frozen-disneyland

 

Hver dag hele sommeren, er der tre gange om dagen Sing-Along med Else, Anna, Oluf og Kristoffer fra tegnefilmen ‘Frost’ i Disneyland – stort show, musik og sang og ja, det var virkelig magisk med ægte sne og det hele. Jeg blev helt rørt og fik lidt tårer i øjnene, da især Julie sad der og bare stornød musikken og figurene fra yndlingstegnefilmen, mens hun sang med på ‘engelsk’ – det var virkelig bare så godt!

else-anna

wold-west-show

Vi spiste en middag i The Wild West med storslået underholdning.

Lige uden for Disneylandparken er der hver aften Buffalo Bill´s Wild West Show, hvor man sidder på tribuner og nyder en stor middag med rigtig god underholdning af heste, cowboys, indiandere, bøfler og de elskede Disneyfigurer Mickey Mouse, Minnie, Fedtmule og Chip & Chap. Det var virkelig en skæg og mindeværdig oplevelse og ikke mindst så gav hele historien omkring The Wild West grundlag for mange gode snakke og spørgsmål efterfølgende, om livet og historien fra USA og sommerplaner om at tage hul på højtlæsning af bogserien med Laura Ingalls Wilder og ‘Det lille hus på prærien’

buffalo-bill-disney

food-disneyland

Book meget gerne bord allerede hjemmefra, der er rift om bordene og selv om man ellers godt (som os) kan lide at være fleksibel, så er der klart en fordel i at have booket bord i forvejen – gode tidspunkter at spise på i Disneyland er generelt frokost omkring kl 13 og aftensmad kl 18.30 eller senere, dette af helt praktiske årsager … Man hygger sig på en restaurant i parkens travleste timer midt på dagen og man når at se paraden om aftenen.

Maden har virkelig overrasket os positivt! Vi har spist virkelig godt de sidste dage og har de fleste steder kunnet sammensætte tre retters menuer al carte på restauranterne. Kvaliteten er rigtig fin og har er langt over vores forventninger/erfaringer med udvalget i en forlystelsespark – meget positiv overraskelse.

Vi har selv spist godt og kan anbefale at booke bord her:

 • Walt´s restaurant i Mainstreet
 • Silver Spur Steakhouse – Frontierland
 • Blue Lagoon – Adventureland

Derudover så vil jeg også anbefale:

-Mickeys cafe – mest pga Disneyfigurene, som kommer rundt og krammer ved bordene og stiller op til foto. Så hyggeligt og skægt og en kæmpe oplevelse – men her er det ikke maden der er baggrund for min anbefaling.

-Og så ville vi meget gerne have spist på Auberge De Cendrillon, hvor man møder Disney prinsesserne og prinserne, men der var ikke til at få bord på det tidspunkt vi var der – så book endelig i god tid og allerede hjemmefra, så snart I ved I skal afsted!

Disney-parade

Disney Magic on Parade starter hver dag kl 17.30 og man kan få et oversigts kort over ruten i parken. Vi nød paraden første gang på afstand og de to efterfølgende gange i første parket fra hver sin side af fortovet på Main Street – det er virkelig et storslået optog og en kæmpe oplevelse, som man gerne oplever mere end en gang. disney-paris-magic-parade Disney-paris-parade frost-disney Mickey-minnie-parade-disney

 

disney-lightshow

Sent om aftenen, når parken lukker kl 23 er der fyrværkeri og kæmpe lysshow ved prinsesseslottet. Så sent har Johan og Julie aldrig været oppe før, men det gik fint for en enkelt aften. Vi klarede den og heldigvis! Nøj, for en afslutning på en eventyrlig dag – det er et storslået og virkelig gennemført show med lys, musik, fyrværkeri – og det kan varmt anbefales, at prøve at holde børnene oppe for at se det en enkelt aften.

Jeg har taget mange, mange billeder, så der kommer lige lidt flere i et andet indlæg og så har vi samlet 10 gode råd, som vi selv har erfaret i løbet af vores ophold, der er rare at vide inden man tager afsted – så mere om Disneyland snart igen … P.S jeg er lige lidt bagud i kommentarfeltet – jeg glæder mig til at svarer alle i aften :)

22 kommentarer
 • Rikke BN skrev:
  11. juni 2015 kl. 10:00

  Åh hvor det her indlæg bringer minder frem. Arbejdede i parken for 14 år siden, og det var en fantastisk tid. Dejligt at høre, at I har haft en skøn tur.

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:47

   Hvor er det dejligt at høre! Vi talte også om at det måtte være et helt vidunderligt skægt sted at arbejde :)

 • Cindi skrev:
  11. juni 2015 kl. 11:38

  Hvor ser det dog bare magisk ud! Jeg har aldrig været der, men det står meget højt på min ønskeseddel – også selvom jeg nu er voksen og ikke ville tage afsted med børn, hvis det var :)

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:53

   Det tror jeg også kunne blive en ganske fantastisk tur – Martin og jeg kunne også sagtens have fundet på at tage afsted inden vi fik Johan og Julie :)

 • Malene Altuntas skrev:
  11. juni 2015 kl. 12:41

  Højest på ønske liste at opleve Disney Land med min lille familie ??❤️

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:53

   Jeg krydser fingre for at det lykkedes :)

 • Louise Hedegaard skrev:
  11. juni 2015 kl. 16:53

  glæder mig til at læse mere om jeres tur og i sær til gode råd!
  Vi har selv for en mdr. Siden booket turen til Disney land, så det er skønt du kommer med gode råd og tips.

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:54

   ej, hvor fedt – jeg håber I får en super skøn tur! – og at I kan bruge lidt af de tips jeg snart kommer med :)

 • Rikke Petersen skrev:
  11. juni 2015 kl. 21:58

  Hvor ser det dejligt ud ?
  Vi skal selv til Disneyland Paris i sommerferien, vi har booket 2 overnatninger på det lyserøde Disney Hotel og mine 2 tøser glæder sig SÅ meget! Jeg glæder mig til at læse det næste blogindlæg!! :-)

  Alle gode tips modtages med kyshånd!

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:55

   Ej, hvor bliver det skønt! Jeg håber I får det så magisk og skægt og jeg glæder mig til lige at få skrevet tips listen færdig og dele den med jer :)

 • Pia skrev:
  12. juni 2015 kl. 08:09

  Glæder mig til at læse om jeres oplevelser og gode råd. Har booket 5 dage i efterårsferien ?

  • Ann-Christine skrev:
   12. juni 2015 kl. 14:56

   Jubiii, jeg håber I får en fantastisk oplevelse og dejligt med god lang tid til at nå det meste af det :)
   jeg glæder mig til at dele de gode råd og tips snarest, vil lige få dem skrevet færdig i weekenden.

 • Malene Myrhøj skrev:
  15. juni 2015 kl. 06:15

  Det ser ud til at have Været en fantastisk tur. I sommerferien skal vi bo på camping Ca 15 min fra disney, men har dog besluttet ikke at tage i disney – både fordi det er for dyrt men også fordi vores drenge aldrig rigtig har interesseret sig for tegnefilm og derfor ikke kender mange af figurerne. Men nu skriver du om det her western show udenfor parken – er det så noget man kan betale og deltage i selvom man ikke har købt indgang til Disney? For den del vil vores unger helt sikkert elske ☺

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 21:12

   Hej Malene,
   Der ser også bare så hyggeligt ud i det område – så vidt jeg kunne se fra busvinduet da vi kørte til og fra Disneyland.
   Jeg tror sagtens at I kan komme ind til Western Show på en billet uden at skulle have hele pakken med adgang til Disney. Jeg ved ikke hvor man køber billetter, men måske du kan ringe og høre hos DFT travel kundeservice.
   Kh AC

 • Stella skrev:
  18. juni 2015 kl. 16:58

  Du anbefaler at booke bord på restauranterne. Hvordan gør man det rent praktisk? Blev det gjort via DTF travel eller går man ind på en specifik hjemmeside og booker bord.

  Vi skal derned i efterårsferien og vil gerne have nogle praktiske ting på plads inden afgang.
  På forhånd tak
  Stella

  • Ann-Christine skrev:
   19. juni 2015 kl. 13:58

   Vi fik et nummer dernede, så vi var lidt sent på den – men der vil jeg ikke anbefale at gøre som os …
   Ring evt til DFT travel og få hjælp og info af dem. De er så søde til at hjælpe
   Kh AC

 • Lise-Lotte skrev:
  8. juni 2016 kl. 19:49

  Netop hjemvendt fra Disneyland Paris og tak for dine gode råd! Vi var dog så dumme at spise på Auberge Cendrillion og det var ikke anbefalelsesværdigt, så dér er I ikke gået glip af noget. Tværtimod -vi måtte betale 152 euro for to børn og en voksen. Maden var på linie med kromad herhjemme. Dvs. en krabbesalat viklet ind i optøede krabbehaler, en rimelig god bøf serveret med lidt for gennemkogt frisk pasta dog med to morkler på som pynt for at give et lidt fint touch og så nogle gennemkogte gulerødder. Desserten var den bedste, men desværre lavet dagen i forvejen (hindbærmousse på lagkagebund). Det var rigtig skuffende omend det var skønt, at disney figurne gik rundt omkring bordene. Men 1130 kr. var meget i overkanten for den mad…

  • Ann-Christine skrev:
   9. juni 2016 kl. 21:43

   Åh, det lyder da heller ikke som den bedste spiseoplevelse! Ærgeligt og temmelig pebret for den menu til 3 personer.
   Men håber at I havde en super skøn tur alligevel :)

 • Mehmet A. skrev:
  10. september 2018 kl. 14:33

  Hej Ann-Christine,

  Tak for en dejlig/sød artikel.. Jeg var nede og besøge parken med min dengang 9 årige søn, sidste år… Og havde egentlig ikke de helt store forventninger til turen, som voksen! :) Men må godt nok sige at jeg blev positivt overrasket fra dag 1… Jeg bestilte rejsen fra magictours som også var så søde at hjælpe mig med booking af ophold… Vi blev enige om at bo på noget der heder David Crockee “har sandsynligvis stavet det forkert! :)” Hele vejen fra bestilling, rejse, ophold + turen tilbage endte faktisk med at blive en super positiv oplevelse for os begge :)

  I forhold til din kommentar nede i kommentar-feltet, hvor du skriver at det må være et skægt sted at arbejde: Jeg mindes at have læst et sted “sandsynligvis inde på eb.dk” at det var alt andet end skægt :( De behandlede vidst ikke deres medarbejdere særlig pænt…? Det var dog ikke noget, som vi mærkede noget til, da vi var dernede…

 • Grethe Elgaard skrev:
  4. maj 2019 kl. 07:56

  Hej
  Hvor længe er det siden i har rejst til Disneyland Paris med DTF Travel med all incl , da jeg ikke kan komme ind på siden , måske ikke exsist. mere. Skal give mit barnebarn på 13 en tur dertil da det er hendes største ønske og som bedsteforældre var det bare det nemmeste at alt var planlagt hjemmefra. Kan det passe at prise for 2 overnatninger 2 V + 1 b beløber sig til ca 20.000? Synes det er dyrt.
  Det er sådan en fin hjemmeside du har , håber høre fra dig.
  Mvh Grethe Elgaard

  • Ann-Christine skrev:
   4. maj 2019 kl. 08:29

   Kære Grethe
   Det var i 2015, så jeg er ikke opdateret på priser og muligheder for overnatning i Disneyland Paris længere. Men ellers prøv evt at ringe til DTF travel, mon ikke de kan hjælpe dig lidt videre med informationer, også selv om du ikke efterfølgende booker via dem kan det måske være en hjælp.
   Mange tak for din søde hilsen, jeg håber det lykkedes for jer at få en dejlig tur dertil.
   Kh AC

   • Malene skrev:
    2. februar 2020 kl. 20:42

    Hej Grete
    Vi har lige booket sommerferie i Disney Land Paris med Spies storbyrejser – og det er en helt anden pris?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.