Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/efterarshygge_/

Efterårshygge eller bare doven

dahlia-roed

Jeg kan mærke, at energien ikke er i top i dag. Jeg er i hyggeafslapningshumør, har mest lyst til at surfe lidt på nettet, se lidt tv, læse lidt i den bog der er aktuel lige nu, “Den lukkede bog” af Jette A. Kaarsbøl. Den er iøvrigt god, velskrevet og et fint afbræk i krimi-litteraturen, der har været favoritten i et stykke tid. -Jeg venter stadig spændt på, at Stig Larssons “luftkastellet” udkommer på dansk. Så vil jeg være fraværende i en dag eller to… Tror faktisk lige jeg vil nyde en iskaffe, måske sensommerens sidste og så bare læse lidt bog

Vil i øvrigt lige nævne, at der var 4 grader udenfor i morges!!!! Jeg havde egentlig ikke lige tænkt mig, at de sommerplanter, som ikke kan lide frost allerede skal ind. Men det må de vist hellere snart komme.

2 kommentarer
 • Laila skrev:
  8. september 2007 kl. 17:53

  Hej søster.
  Der skal helt sikkert være plads til at hygge og slappe af. Jeg skal prøve at lave æblesmør, kan man bruge alle slags æbler? Glæder mig så meget til jul, drikker konstant Chai the, da det jo smager af jul. God weekend.

 • Valdemarsro skrev:
  8. september 2007 kl. 20:32

  Hej Laila,
  Ja jeg har bare brugt dem jeg havde i haven, 3 forskellige slags. Tror alle slags kan bruges, så skal sukkermængden bare passes til, alt efter hvor søde æblerne er.
  Uhm, chai the! Det både smager og dufter af jul.
  God weekend til dig også

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.