Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-af-vores-favoritterlasagne/

En af vores favoritter

I går eftermiddags var jeg til yoga i kombination med meditation. To timer, fordelt på en halv times yoga og så ellers meditation for resten. Fantastisk! Har du prøvet at meditere? Det er forunderligt hvor meget det giver at fokusere tankerne og stort set ikke tænke en tanke i halvanden time. Har du ikke prøvet at meditere kan jeg varmt anbefale det.

På travle hverdage, hvor der ikke er tid til den store kogekunst, får vi ofte lasagne herhjemme. Ca en gang om måneden laver vi en kæmpe stor gryde med sauce, det meste af det fryses ned og bruges i de travleste hverdage en nem omgang lasagne og pasta. Opskriften er nogenlunde ens hver gang og du kan finde min lasagne opskrift lige her.

4 kommentarer
 • Sifka skrev:
  31. maj 2011 kl. 09:31

  Hold da op – halvanden time, det var meget. Jeg mediterer i perioder et par gange om dagen, og har gjort det i mange år. Det er som at tage et indre helsebad, kan man vist godt sige.

  Og ups! Lasagna, det er for længe siden, så noget må gøres:)

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2011 kl. 15:05

   ja, det er længe – men det føles ikke sådan. Vi bruger forskellige teknikker, så det er ikke bare en halvanden times seance. Det giver også en helt anden effekt at gøre det flere sammen.
   Det er nemlig en indre bad, tankerne fokuseres og det er nærmest fortryllende

 • Randi skrev:
  31. maj 2011 kl. 10:01

  Du tager altså de mest fantastiske madfotos!

  • Ann-Christine skrev:
   1. juni 2011 kl. 15:06

   Randi, tak, det er jeg glad for at du synes :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.