Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-dag-med-thomas-tog/

En dag med Thomas Tog

thomas_tog_odense

Hele dagen i går blev tilbragt i Odense på jernbanemuseet i anledning af, at Thomas Tog og vennerne fra på besøg i bededagsferien. Det var simpelthen den dejligste dag, og Johan og Julie var helt fuldstændig bjergtaget af det fortryllende univers, der var skabt til anledningen.

Der var rigtig mange forskellige små arrangementer fordelt rundt på museet. Vi kørte med selveste Thomas Tog, Julie fik malet Rosie på den ene kind og en sej Thomas Tog tatovering på armen. Vi kørte med minitog – mange, mange gange og i løbet af hele dagen var der mange små børneforestillinger med togene, Kontrolchefen og lokomotivførerne. Både Johan og Julie fik sig en snak med Kontrolchefen og vi tilbragte også en del tid i det store legeområde med togbaner.

jernbanemuseet_odense_thomas_tog

Efter sådan en heldagsoplevelse, var det to meget trætte børn der faldt i søvn, så snart vi sad i bilen på vej hjem. Med masser af trafik og kø på hjemvejen fik de lige et par gode timers søvn. Da vi kom hjem, hoppede vi alle fire i pyjamas, stablede madresser, tæpper og puder frem foran fjernsynet. Lejede en familiefilm på iTunes, smurte en masse gode hapsere, lavede en kande te og forlængede den dejlige dag med en super hyggelig aften.

Vi udskyder så lige den dejlige tradition med varme hveder til i dag (eller næste år …)

8 kommentarer
 • Tanja Maria skrev:
  26. april 2013 kl. 11:01

  Det ser utrolig hyggeligt ud, Ann-Christine!
  Synes I er ret gode til at få de små guldklumper med ud!

  God weekend!
  Kh,
  Tanja

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2013 kl. 21:06

   De er jo bare helt utrolig dejlige at være sammen med ;)
   Det var simpelthen den dejligste dag, og en stor, stor oplevelse for Johan og Julie!
   God weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Astrid skrev:
  26. april 2013 kl. 14:18

  Hvor ser det helt igennem fortryllende ud, det må have været en fantastisk oplevelse for J & J!! Det lyder som en dejlig dag og aften.

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2013 kl. 21:06

   Det var det virkelig – og for deres forældre at se lysene i deres øjne :) Magisk!

 • Susanne skrev:
  26. april 2013 kl. 19:27

  Ej, sikke en skøn dag. Min søn der nu er 20 år var også helt vild med Thomas toget, det har vakt jubel mange steder.

  • Ann-Christine skrev:
   26. april 2013 kl. 21:07

   Det er også et af de allerfineste børnetv-programmer. Så hyggeligt og det var simpelthen så godt lavet med togene i Odense

 • Camilla skrev:
  26. april 2013 kl. 21:26

  Åh, hvor ville jeg ønske, at vi boede bare en anelse tættere på Odense. Min lille søn eeeelsker tog – Brio, Chuggington, Thomas – you name it! Jeg er sikker på, at han ville have været helt vild med det hele :)

  • Ann-Christine skrev:
   28. april 2013 kl. 07:11

   Nu ved jeg ikke hvor I bor, men det er virkelig værd at tage turen efter det :) -og i modsætning til så mange andre steder, så er det kun entrebilletten der koster (og transporten frem og tilbage) Alle aktiviteter er gratis. Måske kommer det igen til næste år :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.