Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-hindbaer-marmelade/

Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål

Pandekager er jo altid godt, og når de er lavet over bål på en forårsdag i haven, så er det altså bare dobbelt så godt! Vi er alle sammen meget glade for at Martin fik et bålfad i fødselsdagsgave her i starten af april og det har allerede været i brug mange gange. Der er blevet lavet en hel del pandekager, snobrød og grillet pølser over bål. Jeg glæder mig også til lune sommeraftener, hvor vi kan sidde ved bålet, pakket ind i varme tæpper med kold hvidvin og gode snakke.

PT20M

Hindbærmarmelade

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 glas
Ingredienser
  • 50 g hindbær, frosne
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk vaniljesukker, evt hjemmelavet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og kog det op, rør rundt løbende og lad det simre til hindbærmarmeladen har den rette konsistens.

Lad det køle af.