Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-hindbaer-marmelade/

Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål

Pandekager er jo altid godt, og når de er lavet over bål på en forårsdag i haven, så er det altså bare dobbelt så godt! Vi er alle sammen meget glade for at Martin fik et bålfad i fødselsdagsgave her i starten af april og det har allerede været i brug mange gange. Der er blevet lavet en hel del pandekager, snobrød og grillet pølser over bål. Jeg glæder mig også til lune sommeraftener, hvor vi kan sidde ved bålet, pakket ind i varme tæpper med kold hvidvin og gode snakke.

PT10min

Hindbærmarmelade

1 glas    10 min
1 glas
Ingredienser
  • 1 dl frosne hindbær
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk hjemmelavet vaniljesukker
Udskriv opskrift
10 min
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og kog det op, rør rundt løbende og lad det simre til hindbærmarmeladen har den rette konsistens.

Lad det køle af.