Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-hindbaer-marmelade/

Hindbærmarmelade

Denne hindbærmarmelade smager virkelig skønt. Af solmodne sødmefyldte hindbær og aromatisk vanilje som klær den fine hindbær virkelig fint.

Konsistensen bliver lidt flydende, hvis man ikke kommer geleringsmiddel i,  da hindbær ikke har et højt naturligt indhold af pektin. Man kan undlade pektin og lade marmeladen simre uden låg eller hælde lidt af væden fra og bruge til fx en hindbærsirup i stedet. Hvis du gerne vil have en mere tyk marmelade, så kom evt. lidt ekstra gelerings-pektinpulver i under kogning – det kan købes i de fleste supermarkeder.

Prøv også: opskrift på hybenmarmelade >>

PT20M

Hindbærmarmelade

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 glas
Ingredienser
  • 250 g hindbær, frosne
  • 100 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker, evt hjemmelavet
  • 0,50 tsk geleringsmiddel
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en gryde og kog det op, rør rundt løbende og lad det simre til hindbærmarmeladen har den rette konsistens.

Lad det køle af.