Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-dejlig-julegaveide/

En dejlig julegaveide

Opskrifter og små glimt af hverdaglykke

Jeg bliver simpelthen så rørt og glad over alle de dejlige tilbagemeldinger jeg har fået på ‘Opskrifter og små glimt af hverdagslykke’ og ikke mindst er jeg nærmest jublende over at julesalget er startet noget så forrygende og over at høre, at bogen står på rigtig mange juleønskesedler i år. Jeg synes faktisk også selv det er sådan en fin julegave ide – elsker nemlig selv skønne boggaver!

Bogen kan købes hos alle landets boghandlere og online boghandlere (den er både med i Bog&Ide og Arnold Buscks julekatalog). Og hvis den er udsolgt hos din lokale boghandler, så bed dem endelig om at bestille den hjem til dig, det gør de helt sikkert gerne

4 kommentarer
 • Signe O. skrev:
  4. december 2014 kl. 18:20

  Jeg kan også kun give bogen mine varmeste anbefalinger :-) En rigtig hyggelig og fin bog – og så er det dejligt, at det ikke er sådan, at 3/4 af opskrifterne kan findes på bloggen (hate it when that happens! ;-))
  Så den kan du med rette være stolt af! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2014 kl. 06:21

   Tusind tak, Signe :) Det er jeg godt nok glad for at høre!

 • Maria Nielsen skrev:
  4. december 2014 kl. 20:16

  Hej Ann Christine, vil bare lige sige at jeg er helt ny her på din blog, faldt tilfældig over den for ca. en uge siden. Og jeg er meget begejstret over den

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2014 kl. 06:22

   Hej Maria,
   Hvor er det dejligt at høre – det er jeg rigtig glad for! :)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.