Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-morgen-med-god-tid/

En morgen med god tid

smuk-morgen
Vi har, ligesom så mange andre, ofte lidt travle hverdagsmorgener, så det var luksus at vælge, at vi skulle have lidt ekstra tid sammen i dag. Tid til at læse en bog højt under dynerne. Tid til endnu en bog, inden vi skulle ud af døren og gode snak om alverdens interessante emner; om Ninjaer findes i virkeligheden, om drømmede ønsker om en nuttet kattekilling,  om det ikke snart bliver sommer, og om hvad mon julemanden laver, mens han holder ferie – og gad vide om han savner at få breve, nu hvor det ikke længere er jul …

Da jeg havde afleveret Johan og Julie, og der var ro på herhjemme valgte jeg, at selv om jeg har en alenlang To Do liste denne fredag, så ville jeg lige starte med at forkæle mig selv om en af mine morgenmadsfavoritter, æg bagt med spinat og sennepscreme og et glas sprudlende friskpresset rødbedesaft.

God morgenmad, skøn bog og kig til en blå himmel med vatformede skyer. Nu er jeg i fuld gang, er SÅ klar på dagens gøremål og ønsker jer en rigtig dejlig fredag og weekend lige om lidt.

morgen morgenmad morgenstund

17 kommentarer
 • Heidi skrev:
  24. januar 2014 kl. 10:52

  Hvor lyder det bare som en skøn morgen! Her er barselsmorgenen startet med morgenmad med min mand, inden kan skulle på arbejde, graviditetsyoga i langsomt og afslappende tempo, bagefter et langt varmt bad og nu en lille snacktallerken med frisk frugt, rosiner, mandler og knækbrød – sådan en fredag kan man godt vænne sig til :O)

  • Ann-Christine skrev:
   24. januar 2014 kl. 11:17

   Det lyder godt nok også helt vildt dejligt! Sådan helt luksus-agtig forkælelse til sig selv, det er altså bare de der små skønne ting der er ren balsam for sjælen og ens velvære :)
   Jeg håber din fredag og weekend fortsætter med at være lige så skøn og rar.

 • Jonna skrev:
  24. januar 2014 kl. 11:36

  Uh gode morgener dem samler jeg virkelig på. Er endnu på barsel nogle uger endnu. Guldklumpen er startet i dagpleje så jeg værdsætter højt at lave min morgenmad (og latten du ved;-)) i mit tempo efter aflevering. Så er energien på max til dagens to-do.
  God fredag og weekend :-D
  Kh Jonna
  Mums lækre ægge-anretning og så i fin skål.

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:14

   Det er virkelig også bare med at nyde det når det er muligt og man tager sig tid til det :)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Marina skrev:
  24. januar 2014 kl. 11:39

  ØJ hvor det bare lyder hyggeligt.

  Rolige hyggemorgner på særlige hverdage er noget af det bedste der findes. Man skal huske at nyde de muligheder der er af og til inden de starter i skole, for så er det slut.

  Ha en rigtig dejlig weekend allesammen.

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:16

   He he, Det er kun hvis vi lige pludselig får et par værre syvsovere ;) For med den tid de vågner på, så er der stadig masser af god tid til at hygge om morgenen, selv om de skal i skole til kl 8 ;)
   (jeg kunne dog godt ønske mig lidt længere nattesøvn, primært i weekenderne) ;)
   Rigtig dejlig weekend til dig også

 • Randi skrev:
  24. januar 2014 kl. 11:51

  At tage sig god tid er en luksus, man bør unde sig selv og hinanden, så snart man kan se sit snit til det :-)

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:16

   Det er nemlig en luksus, og én som jeg sætter meget pris på :)

 • Hanne skrev:
  24. januar 2014 kl. 12:52

  Endnu et smil. Denne gang i klassen – lige før weekend.

  Jeg tror personligt at julemanden lader alferne, gøre alt arbejdet og så tager han selv en lang lang lang ferie sydpå.

  Go’ weekend, til dig og din familie.

  Jeg skal til to børnefødselsdag, arbejde på KunstnerKram, tegne og så trænger jeg også til lækker morgenmad.

  VH Hanne/KunsterKram

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:19

   Kære Hanne,
   Det lyder som en dejlig weekend du har foran dig, rigtig god fornøjelse og tak for dine altid så søde glade hilsner. De giver mig et smil på læben!
   Vi er også sikre på, at julemanden holder ferie, men de tror nu han stadig er på Grønland, og siger at det må være enten det eller Kreta … ;)
   Rigtig dejlig weekend til dig
   Kh Ann-Christine

 • Tulip skrev:
  24. januar 2014 kl. 18:39

  Hvornår laver du en morgenmadscafe???

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:22

   Jaaah, Det kunne være SÅ sjovt! :)

 • 25. januar 2014 kl. 00:00

  Øj, det dér æg med sennepscreme skal jeg også prøve til morgenmad snart på en af mine hjemmearbejdsdage med god tid! Det ser rigtig godt ud – og en god måde at få lirket mere grønt ind i morgenmaden på :)

  • Ann-Christine skrev:
   25. januar 2014 kl. 11:23

   Jeg elsker dem! De er simpelthen et hit, synes jeg altid. Lad mig endelig høre hvad du synes om dem :)

 • Hans skrev:
  26. januar 2014 kl. 22:48

  Jeg var engang til foredrag med en olympisk guld vinder. Hun sagde at hun havde besluttet sig for at morgenen var det vigtigste, så derfor stod de op en time før end det var nødvendigt, bare for at være sikker på at få en god start på dagen :-)

 • Camilla skrev:
  3. marts 2014 kl. 11:36

  Hej Ann-Christine
  du hører det sikkert hele tiden, men jeg er vild med din blog :-)
  den er super inspirende!
  – jeg bliver nød til at spørge hvor du har fundet den fine hjerte formet Le Creuset “mini gryde”

  Kh
  Camilla

  • Ann-Christine skrev:
   4. marts 2014 kl. 08:46

   Hej Camilla,
   Mange tusind tak, hvor er du sød og det er jeg super glad for at du synes! Det lille Le Creuset hjerte fik jeg i gange for 4-5 år siden, jeg har ikke set netop den lyserøde farve siden, men ved at hjerterne stadig laves.
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.