Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quinoa-salat-med-mango-og-chili/ Forår Frokost, Nem Hverdagsmad, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Quinoa salat med mango og chili

Denne mættende quinoasalat med mango og chili, spiste jeg forleden til min frokost. Solskin i en skål på en grålig januardag og tilmed en super fyldig og mættende salat. Jeg går og eksperimentere lidt med forskellige måder at bruge den gode pulp (restproduktet når man presser juice) der især kommer af rødbeder og gulerødder. Jeg kan vældig godt lide, at få brugt resten af grøntsagerne, når jeg presser juice og ikke bare smider de gode vitaminrige grøntsagsfibre ud. Med min nye juicer, har pulpen fra gulerodsjuice næsten konsistens som tørt fint revet gulerødder – perfekt til fx salater!

PT15MPT15M2

Quinoasalat med mango og chili

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Antal2 pers.
Ingredienser
 • 70 g quinoa
 • 1 mango, i tern
 • 75 g gulerod, fintrevet
 • 1 håndfuld bredbladet persille
 • 0,50 tsk chili, finthakket - eller efter smag
 • Dressing
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 spsk hvidvinseddike
 • 0,50 tsk honning
 • 0,50 tsk sennep
 • 1 nip salt
 • 1 knivspids sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skyl quinoagrynene og kog dem i omkring 10 minutter.

Vend dem derefter med mango, gulerod, bredbladet persille og dressing.

Drys med chili og så er den klar til servering.