Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/et-par-rigtig-dejlige-dage/

Et par rigtig dejlige dage …

Avenue-Hotel-Copenhagen

Jeg sidder lige nu på mit hotelværelse, hvor jeg lige kan nå at skrive et blogindlæg, inden jeg suser ud af døren til møde med min redaktør, forlaget og grafiske designer på min kommende bog. Jeg glæder mig så meget til det møde og til forhåbentlig, at nogle flere af brikkerne til bogen kommer til at falde på plads. Vi skal bl.a se på udkast til layout og tale om skrifttyper, grafik, opsætning af billeder osv.

Det er også den sidste aften i København i denne omgang. Det har været et par helt og aldeles forrygende dage. Kurser i selskab med Lars Bachmann, og mange gode madoplevelser – Lars er oprindelig uddannet kok og vi deler en interesse for gode madoplevelser. Det var nemt, at blive enige om et par gode steder, hvor vi gerne ville spise. Lars kender Sammy Shafi, som står bag Kokkeriet – og vi var derigennem inviteret på middag i mandags. Det er første gang jeg har oplevet en Michelin restaurant – en virkelig fin oplevelse og det kommer der et helt seperat blogindlæg om i løbet af den kommende weekend. Jeg ville desuden gerne prøve de berømte burgere og cocktails på Salon 39, efter at have sukket over billeder derfra på instagram flere gange, så det blev også opfyldt med en god middag i tirsdags. 

Det har også været et par dage fyldt op med søde, inspirerende mennesker og rigtig mange gode snakke om at blogge og om iværksætteri. Jeg har været så opslugt af det hele og virkelig nydt det. Nydt at være afsted, få nye indtryk, dele mine erfaringer med andre og altsammen i de allerskønneste omgivelser på Avenue Hotel, hvor vi både havde booket kursuslokaler og værelser til overnatning. Jeg havde oplevet en lille bid af hotellet for lidt over 2 år siden, hvor jeg var inviteret til High Tea herinde og stedet var det første der poppede op i min bevidsthed, da vi skulle finde lokaler. Jeg havde ærlig talt ikke forventet, at her var SÅ hyggeligt og rart – og må indrømme at jeg nærmest har fået et lille crush på stedet. Under alle omstændigheder, mit nye yndlingshotel, når jeg indimellem har brug for at overnatte i København.

Og når dagens møde er slut, vil jeg sætte mig i toget mod Aarhus og så glæder jeg mig vildt, vildt meget til at komme hjem til min familie i aften og til at storkramme mine skønne unger igen!

Loungen-hos-Avenue-Hotel-Koebenhavn Hotel-Avenue

Billederne i indlægget har jeg alle sammen taget her på Avenue Hotel – så fint, hyggeligt og gennemført! 

23 kommentarer
 • Jette Gad skrev:
  6. februar 2014 kl. 10:33

  Rygtet har allerede spredt sig – at jeres blogworkshop var helt fantastisk.. er ked af at jeg ikke var med igår – håber at i gentager succesen – så er jeg helt sikkert med… :)

 • Marina / cand.mor skrev:
  6. februar 2014 kl. 13:17

  Det er simpelthen også et super hyggeligt sted. Når jeg skal til KU, sover jeg på Ascot, og når jeg skal til CBS, er det Avenue. Rart med “fast plads” :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:49

   Ascot har jeg lige tjekket ud, og det ser også virkelig rart ud. Jeg er simpelthen så vild med når et hotel er personligt, hyggeligt og indrettet, sådan nærmest lidt hjemligt på den lækre måde.

 • Jonna skrev:
  6. februar 2014 kl. 15:36

  Hvor lyder det dejligt fra ende til anden og vildt spændende med bogen:-)
  Den sofa med skind på lokker da til en kop gevaldig god kaffe under varmt tæppe:-)

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:50

   Det har virkelig været en skøn uge! Og ja, den sofa der … overvejer hvordan jeg kan lave noget lignende herhjemme ;)
   Som du skriver, virkelig fristende til en hyggestund med kaffe og bog.

 • Vibeke skrev:
  6. februar 2014 kl. 17:28

  Hvor lyder det også bare som nogle skønne og inspirerende dage!! Og stort tillykke med dit bogprojekt, den kan da kun blive god!

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:51

   Virkelig en vitaminopladning af de helt store, har denne uge været!
   Tusind tak, Vibeke – jeg glæder mig meget til det hele :)

 • Lene skrev:
  6. februar 2014 kl. 18:48

  Ser skønt ud, og det lyder til, at du har haft nogle helt fantastiske dage og oplevelser. Glæder mig til at se bogen når den er klar. Altid inspirerende og kigge med i dit mad-univers.

  Smil Lene, Århus :0))

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:52

   Tusind tak, Lene – jeg glæder mig også meget og har faktisk allerede lidt udkast til materiale, som jeg snart kan vise sneakpeak fra ;)

 • Esben skrev:
  6. februar 2014 kl. 20:14

  Hej Ann-Christine

  Du har en af de mest gennemarbejdede blogs. Og jeg må indrømme, at jeg allerede har sendt et par stykker forbi, så de kunne se, hvordan det skal gøres med det der blogging. Held og lykke med din kommende bog.

  • Ann-Christine skrev:
   7. februar 2014 kl. 09:52

   Mange, mange tak, Esben :) jeg bliver altid så glad, når nogen har lyst til at anbefale min blog videre til andre.

 • 7. februar 2014 kl. 12:07

  Tusind tak for et fantastisk herlig snak . Og jeg er FULDSTÆNDIG enig. Kokkeriet ROCKS. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Inviterede min mand derover sidste forår og vi snakker stadig om det. SÅ god en oplevelse.

  Kh,
  Maj

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2014 kl. 19:03

   Også stort tak fra mig, det var vildt inspirerende at snakke med dig!
   -og enig med kokkeriet, det var så anderledes end noget andet måltid. En rigtig god oplevelse!
   Kh AC

 • 7. februar 2014 kl. 17:47

  Lyder til I har haft nogle gode dage i København. Jeg var selv på kurset i Århus i september og har fået mange redskaber med, som jeg bruger i dag.

  I gør det super, dig og Lars. God weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2014 kl. 19:10

   Hej Henrik,
   Jeg har sådan nydt at være i København et par dage :)
   Og tak for sidst – det er rigtig hyggeligt at høre fra dig og jeg var lige forbi din blog. Hvilket nu er årsag til at jeg længdes efter at tage familien til Italien asap ;)
   Rigtig god søndag til dig
   Kh AC

 • Sandra skrev:
  8. februar 2014 kl. 14:32

  Først mange tak for en af de bedste blogs! Elsker at følge med og bruger tit dine opskrifter, som er super skønne! :) glæder mig til bogen.
  Hotellet ser vildt skønt ud! Jeg skal til KBH om en måneds tid og får behov for en overnatning men men det er med min datter på 4mdr. Der er dette hotel måske ikke lige det bedste? Kender du evt. Ellers et lidt lækkert men børne (baby) venligt hotel?

  • Ann-Christine skrev:
   9. februar 2014 kl. 19:22

   Tusind tak, Sandra. Det er jeg virkelig glad for at høre! :)
   Jeg tænker lidt på den ene og den anden side med Avenue og baby-venlighed. Der var ikke køleskab og elkedel på værelset og det ville i mine øjne være et hit med en baby. Uanset, om hun ikke får flaske endnu, så bare for at man selv kan lave sig en kop te, have lidt vand osv på køl og den slags, når nattesøvnen måske bliver lidt afbrudt i løbet af natten. Jeg ved ikke om det er muligt at få et værelse, hvor der er det og måske en babyseng … måske du kan sende dem en mail og høre om mulighederne.
   Ellers har både vi (og Johan og Julie) været super glade for Tivolihotellet, der er sushirestaurant på toppen af hotellet, hvilket gør det nemt og lækkert at få sund roomservice ;) Radisson BLU Royal Hotel er også rigtig fin og ligger centralt.

   • Sandra skrev:
    10. februar 2014 kl. 13:29

    Mange tak. Havde slet ik tænkt på Tivoli hotellet og elsker, at der er en Sticks and Sushi på toppen! :) Og må lige tjekke Radisson ud. :)

    • Ann-Christine skrev:
     10. februar 2014 kl. 13:44

     Ja, det er et ret stort plus ;)

 • anya skrev:
  10. februar 2014 kl. 21:38

  Kære Ann-Christine (og Lars!),

  Tusinde tak for et rigtig fedt kursus! Fif og know-how og det bedste af det hele, masser af inspiration. Jeg er gået i gang med at renovere, og er allerede her tidligt i forløbet blevet klar over, at jeg nok er nødt til at lære lidt om HTML-koder eller i det mindste dét kodesprog WP bruger, for at få det, som jeg vil ha’ det.
  Kan du huske, hvilke bøger, du selv læste i sin tid?

  Kh a

  • Ann-Christine skrev:
   11. februar 2014 kl. 09:06

   Kære Anya,
   Tusind tak! Hvor er det altså dejligt at høre :)
   Jeg synes de bedste var hæfterne fra Libris og så googlede jeg ellers efter behov. Husk at tage backup og evt en copy/paste inden du roder i koderne, så kan du altid genskabe det du kom fra ;) (taler af erfaring her … ;) )
   Der er også meget godt hjælp at finde i tidligere spørgsmål på wordpress.dk/forum hvis man søger lidt rundt derinde.
   Rigtig god fornøjelse
   Kh AC

   • anya skrev:
    11. februar 2014 kl. 13:55

    Tak for svar! Jeg roder videre, backup’en er klaret ;)

    • Ann-Christine skrev:
     12. februar 2014 kl. 12:10

     Enjoy ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.