Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fettuccini-og-muslinger/

Sommerhusglimt

Så er vi landet i Aarhus, sidste uge var ualmindelig hektisk og med lidt for meget presset sammen på lidt for lidt tid.

Vi er flyttet fra vores lejlighed og har alle vores ting er pakket ned og opmagasineret. Nu skal vi bo i et lejet sommerhus i 4 uger, indtil der er overtagelse på vores lille rækkehus. Julie og Johan er stoppet i vuggestuen på Østerbro og fik sagt pænt farvel til de fire skønneste pædagoger og medhjælpere som har været helt fast, i de knap to år vi har været der. Vi har været så heldige! Min lille webshop er solgt og den nye ejer har taget over og fået leveret alle produkterne mv. Alle to do lister er vinget af og der har virkelig været drøn på den sidste måned med flytning, salg af virksomhed, 2 x skoldkopper og pakning af en hel lejlighed. Pyyh, men nu kan vi slappe mere af og nyde det hele.

Her er skønt i Aarhus. Solen skinner og hele dagen i dag er blevet brugt udendørs. Jeg kunne ikke stå for en bakke jordbær i supermarkedet og den blev forvandlet til sommerdesserten i aften. En ret, som også vil udgøre en fortryllende lille morgenmadsret.

Det har været lidt småt med blogindlæg og svaren på kommentarer de sidste dage. Internettet her i sommerhuset er ret ustabilt, så med den sparsomme tid jeg i øjeblikket bruger på nettet, bliver det mest til instagram + diverse netshopping og indretningsinspiration ;) Jeg glæder mig til at blogge mere stabilt fra vores nye bolig snart!

Det er i dag dagen før Johan og Julies fødselsdag. 2 x 3 år. Hele aftenen har vi pustet balloner op og pyntet hele sommerhuset med ballonguirlander, jeg har lavet papirsguirlander, lavet dej til morgenbollerne, dækket og pyntet morgenbordet og pakket gaver ind. Jeg glæder mig helt vildt meget til at fejre vores dejlige krudtugler! De har selv fortalt os, at når de bliver 3 år så skal de ikke længere bruge sut. Vi tager dem på ordet og har talt en del om, at der findes den mest fantastiske butik, hvor man kan købe den sødeste bamse for sine sutter (Build a Bear). Der skal vi hen i morgen. Johan vil gerne have en hare og Julie vil gerne have en hest eller en hund. Jeg er spændt på om det holder, når vi kommer derhen.

Her til aften skulle maden være lækker og nem, så vi i stedet kunne bruge tid på at gøre klar til i morgen, lege fangelege, gemmelege og plaske med vand. Det blev til en omgang muslinger, stærkt inspireret af denne opskrift på Moules Frites. Nemt, sommerligt og lækkert med et glas koldt hvidvin til.

6 kommentarer
 • 23. maj 2012 kl. 10:18

  Tillykke med begge dine store børn.
  Jeg glædede mig også SÅ meget til Truttens 3 års fødselsdag – det var virkelig fedt at mærke, hvor meget han selv glædede sig til dagen.

  Jeg håber, I får en skøn og magisk dag, hvor de bliver fejret efter alle kunstens regler :)

  • Ann-Christine skrev:
   27. maj 2012 kl. 08:34

   Kære Lisbeth,
   Lige præcis. Det er jo den første fødselsdag hvor de er virkelig bevidste om hvad der skal ske og hvor de glæder sig enormt meget. Det var virkelig en helt særlig god dag :)
   KH Ann-Christine

 • Elisabeth skrev:
  23. maj 2012 kl. 12:08

  Tillykke med dine to store små krudtugler. 2x 3 år, hvor er det stort! Jeg håber I får en dejlig dag uden sutter og med nye bamser ;)

  Kh Elisabeth

  • Ann-Christine skrev:
   27. maj 2012 kl. 08:35

   Tusind tak Elisabeth :) Det er gået over al forventning med suttestop.
   Kh Ann-Christine

 • Randi skrev:
  23. maj 2012 kl. 13:54

  Tillykke med fødselsdagen til Johan og Julie! Håber I får en dejlig dag :-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. maj 2012 kl. 08:35

   Mange, mange tak Randi! Det var den dejligste dag, og de nød den! De gjorde vi vist alle :)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.