Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/naesten-som-en-rabarbertrifli/

Næsten som en rabarbertrifli

Forleden dag lavede jeg denne lille eftermiddagstreat til børnene og jeg. Min søde mor havde været forbi i sommerhuset med flere af de delikate og fine vinrabarber. De blev lavet til endnu engang rabarberkompot og sammen med lidt hjemmelavet granola og 1/2 skyr – 1/2 drænet ymer blev det til en fabelagtig snack. Næsten som en rabarbertrifli, men langt fra lige så kalorieholdig.

Internettet er begyndt at svigte lidt i sommerhuset, det virker kun sporatisk, hvilket jeg har det lidt utålmodigt med. Jeg begynder virkelig at glæde mig enormt til, at vi kan overtage vores eget hus og få vores ting pakket ud. Jeg synes, at det er hyggeligt at være i sommerhus, men jeg må også indrømme, at med det her “sommervejr” så glæder vi os lidt ekstra meget til at komme videre til vores eget hjem. Og til at vi kan få et stabilt internet, grøntsager og frugt fra årstiderne og alle vores egne ting. Jeg savner mine køkkensager og specielt min bamixblender, vores stempelkaffekande og kaffekværnen har jeg fortrudt flere gange, at vi ikke har taget med. Hvilket køkkenredskab ville du mon nødigt undvære i en måned?

(P.S i dag er jeg taget på mig-tur, mens børnene er på besøg hos bedsteforældrene. Jeg har 2 x 3 års fødselsdag som jeg skal gøre klar til snart og så skal der drikkes god kaffe, læses blogs og shoppes, ahhhh. Luksus!)

12 kommentarer
 • Mette skrev:
  16. maj 2012 kl. 10:42

  Umm, det lyder som en lækker snak :) Jeg har altid svært ved at forlade vores espressomaskine, når vi rejser på ferie. Faktisk har vi præsteret at slæbe den med i sommerhus engang ;)

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2012 kl. 22:25

   Det er også kaffebrygningen jeg savner allermest. En god kop kaffe er en dejlig hverdagsluksus :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2012 kl. 22:25

   Det er også kaffebrygningen jeg savner allermest. En god kop kaffe er en dejlig hverdagsluksus :)

 • Rikke skrev:
  16. maj 2012 kl. 10:46

  Hej Ann-Christine
  Jeg er ny på bloggen og nyder den allerede…Den er super fin..
  Jeg ville uden tvivl mangle min Nespresso maskine med mælkeskummer…;)
  Vil du dele ud af dine ynglingsopskrifter end rabarber? Jeg har dem i haven og de ender altid end at blive til de skønneste muffins end hvid chokolade……
  Trænger til nye ideer:)

  • Rikke skrev:
   16. maj 2012 kl. 10:47

   Det skulle stå MED rabarber ikke end….;)

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2012 kl. 22:30

   Kære Rikke,
   Velkommen her og tak for din kommentar, det er altid så hyggeligt med en lille hilsen her :)
   Du kan tro at jeg gerne vil dele inspiration til opskrifter med rabarber. Dine muffins lyder skønne. Her til aften har jeg lavt en lynhurtig rabarber og løgkompot, hvor jeg blot har svitset 1 rødløg i ringe, 5 stængler rabarber i tern, lidt olie og en 1/4 tsk sukker. Smagte skønt til en helstegt kylling med grønt :) Jeg ville også prøve en rabarbercrumble, det er lækkert.
   Kh AC

 • Rikke // Camp Chaos skrev:
  16. maj 2012 kl. 10:59

  Det ser som altid lækkert ud. Og en dag uden børn lyder endnu bedre. Er en lille smule misundelig på din mig-dag, det lyder som en god “investering”. Hvornår flyttede I egentlig til Åaarhus (eller hvordan vi skal stave det nu)? Mvh Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2012 kl. 22:32

   Hej Rikke,
   Vi er lige flyttet. Bor i sommerhus her i maj inden vi kan overtage rækkehuset pr 1 juni. Så det er stadig helt spritnyt at være her i det jyske.
   Min mig-dag var skøn, tiltrængt og jeg nød den i fulde drag ;)
   Kh AC

 • Monsterscircus skrev:
  16. maj 2012 kl. 15:26

  Ej nu huskede du mig lige på, at jeg skal have lavet den rabarberkompot! Det må være en af de der funky funktional beverage du har i baggrunden. Ha en rigtig dejlig dag!

  • Ann-Christine skrev:
   18. maj 2012 kl. 22:33

   Tak i lige måde :)

 • Jimmy Hansen skrev:
  21. maj 2012 kl. 15:30

  Ej, hvor ser det lækkert ud – den snack skal da prøves:)

  • Ann-Christine skrev:
   22. maj 2012 kl. 22:28

   God fornøjelse, Jimmy

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.