Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karamel-og-chokolade-is-ja-tak/

Karamel og chokolade is – ja, tak!

Mens vi stadig boede på Østerbro. Midt i flyttekasser, 2 x skoldkopper, salg af virksomhed og mildest talt lidt for meget af det hele på en gang, sendte Ben & Jerrys mig 3 nye og fantastisk lækre isvarianter. Det kan man da kalde god timing! Lidt is, gaver og sødme var hjerteligt velkomment (det er det nu altid) ;)

Jeg er lidt ærgelig over, at jeg ikke fik taget nogle flere (og bedre) billeder af isen, men det var ikke lige prioriteten på det tidspunkt. Jeg vil alligevel lige fortælle lidt om isen, for den synes jeg faktisk I skulle tage at smage, hvis I får mulighed for det. I forvejen kan jeg rigtig godt lide Ben & Jerrys is, så jeg var positivt indstillet for at smage de nye varianter. Ben & Jerrys er enormt rige på smag og virkelig mættet med lækkert fyld som fx store chokolade eller kagestykker, hvilket er en fordel for min søde tand, den bliver nemlig hurtig tilfredsstillet. De nye is hedder Core og er ret luksusagtige med en flydende midte af henholdsvis karamel og chokolade og to slags frisk flødeis. Jeg prøvede Karamel Sutra, Berry White og Dough-ble Whammy.

Berry White indeholder vanilje og hindbær is og har stykker af hvid chokolade og hindbær. Den flydende kerne består af en tyk chokoladesauce, der virkelig komplimentere vanilje og hindbærisen.

Dough-ble Whammy består af en fyldig og cremet chokolade is og en god vaniljeis med store stykker brownie. Den bløde kerne består af lækker chokolade fudge og udgør tilsammen en bøtte Fairtrade-luksus, lige til at tage med hjem.

Karamel Sutra er min personlige favorit, den består af en cremet chokoladeflødeis og en fyldig karamel-is, blandet med kæmpe stykker chokolade, og i midten er den lækreste flydende kerne af blød karamel. Helt uimodståelig, hvis du spørger mig!

Lige lidt bonusinfo om Ben & Jerry’s

 • Ben & Jerry´s åbnede i 1978, samme år som jeg blev født :)
 • I 2012 blev alle Ben & Jerry’s isvarianter i Europa, Fairtrade-certificeret!
 • At lade solen nedkøle isen er bare et af Ben & Jerry’s tiltag for at sætte fokus på verdens klimaforandringer. Se mere her på Ben & Jerry’s hjemmeside
10 kommentarer
 • 14. maj 2012 kl. 12:01

  Årh…
  Ben & Jerry’s, mine to bedste venner (eller fjender).
  Har endnu kun smagt Berry White fra den nye ‘core-serie’.
  Favoritten er klart ‘Half Baked’ ;-P Det er et treat af de helt forbudte.

  – frk. sveske

  • Ann-Christine skrev:
   15. maj 2012 kl. 21:56

   Uhm Den er også god og så kan jeg godt lide den med masser af store stykker chokolade, kan ikke lige huske navnet – men mums den er farlig ;)

 • Maj-Brit skrev:
  14. maj 2012 kl. 19:20

  Jeg elsker Ben & Jerrys og jeg bliver virkelig glad for at høre om den nye slags. Jeg vil se frem til at smage den, ku´godt blive en ny favorit

  • Ann-Christine skrev:
   15. maj 2012 kl. 21:56

   Du kan godt glæde dig ;)

 • Teresa skrev:
  15. maj 2012 kl. 18:13

  Jeg kan nærmest høre den der Berry white kalde på mig. Så skal man ikke tænke på, at den ene af Ben and Jerry døde som følge af hjerteproblemer….

  • Ann-Christine skrev:
   15. maj 2012 kl. 21:58

   Uh, nej det skal man vist ikke tænke på – men alt med måde også :)

 • Nanna skrev:
  15. maj 2012 kl. 22:09

  Jeg har kun smagt Berry White. Hmm. Ikke lige min Ben & Jerrys farvorit. Synes ikke det fungerede med chokolade kernen og hindbær isen. Børnene gad den heller ikke. Er mere til deres chokoladeis. Kan ikke lige huske navnene, men jeg ved hvor i køleskabet i den lokale 7eleven jeg finder dem ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. maj 2012 kl. 09:08

   Måske vil Karamel Sutra være lige noget for dig. Det er jo altid sjovt med smag og behag – jeg kan selv lide det langt meste hvis bare kvaliteten er god :)
   Kh Ann-Christine

 • Lea Rossen skrev:
  14. januar 2013 kl. 18:03

  Hvor har du købt den?? Har søgt og søgt og kan slet ikke finde den:(

  • 14. januar 2013 kl. 18:48

   Jeg fik isen foræret af firmaet – det var i sommers … måske er den udgået igen?!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.