Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fineste-nye-potteskjuler/

Fineste ‘nye’ potteskjuler

flettet kurv urtepotte

Se da lige en fin, fin ny urtepotteskjuler, som jeg har lavet ud af Mollys kattekurv …

Da vi for et år siden fik vores søde kat Molly hjem og bo hos os, fandt jeg en fine kattehule, lavet af flettede bananblade og klikkede den hjem. Den passede perfekt ind i indretningen (det kan jeg godt lide!) og jeg var sikker på at det måtte være et mægtigt rart sted at powernappe en god del af de der 18-20 timers søvn i døgnet for sådan et lille spindende pelsdyr.
Men nej, Molly har sovet der måske 2-3 gange – selv om jeg har puttet hende deri adskillige gange, prøvet med katteduft, katteurt, yndlingslegetøj og andet godt – en sjælden gang har den lille størrelse dog brugt siderne af kattehulen som kradsebræt – hvilket man i øvrigt slet ikke kan se, så den er ret slidstærk – og ellers ikke værdiget den et blik.

Så jeg besluttede mig for i går at give det pæne stykke flet en ny funktion.

Før ubrugelig kattehule, nu virkelig fin urtepotteskjuler.

flettet kattekurv

I bunden har jeg lagt en fiberdug, der var i overskud fra højbedene udenfor. Derpå en høj flad skål til at hæve urtepotten med, da den ellers ville ligge alt for dybt. Et stykke fiberdug rundt om potten og det var det. SÅ nemt!

Der er indimellem kurve eller lign på kræmmermarkeder og det er virkelig et fint materiale til de grønne planter – så jeg ville lige give tippet videre til jer.

flettet urtepotteskjuler

7 kommentarer
 • Henriette skrev:
  25. august 2016 kl. 12:28

  Ha ha, nu er det så PRÆCIS sådan en stor urtepotteskjuler i flet jeg har ledt efter i noget tid.
  Lidt skørt at købe den skjuler til min violinfigen i en dyrebutik, men super tip :-D

  • Ann-Christine skrev:
   25. august 2016 kl. 13:16

   Ja, det er nogle gange de skøreste steder man skal finde ting til hjemmet ;)
   Super fedt at du kunne bruge tippet

 • Mutti skrev:
  25. august 2016 kl. 16:06

  Det er en super god ide’! De to ting klæder hinanden rigtig godt! Og her behøves ingen planterullevogn, som kan være god til tunge krukker..

  • Ann-Christine skrev:
   26. august 2016 kl. 09:57

   Og så kommer den fine kurv jo rigtig til sin ret :)

 • Sidsel skrev:
  25. august 2016 kl. 16:25

  Har Molly så skiftet holdning til kattehulen nu? Det kunne min godt finde på at gøre, bare fordi den nu blev brugt til noget andet…
  Vores bedste kattehule er forøvrigt en rød børnevasketøjskurv fra Ikea, Pæn er den ikke, men den er åbenbart fantastisk at ligge i.

  • Ann-Christine skrev:
   26. august 2016 kl. 09:59

   Hehe, på ingen måder. Hun har været så ligeglad med den fine kattehule, desværre ;) Hun foretrækker at sove på en stol under spisebordet, i sofaen eller højt på trappen.
   -man kan bare ikke helt planlægge den slags med sådan nogle små selvstændige kattevæsner ;) – heller ikke at de så foretrækker en vasketøjskurv :)

 • Louise Cecillia skrev:
  15. juli 2017 kl. 16:36

  Wauw, hvor set det knald godt ud! Helt sikkert en jeg skal overveje om jeg ikke selv skal have, men ikke til mine kaffe men til min monstera.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.