Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/foedselsdagsfejring/

Fødselsdagsfejring

I går havde jeg fødselsdag, som vi fejrede i weekenden og havde ikke selv planlagt det helt store – og jeg blev i den grad overrasket af den fineste surprisefest med søde venner hjemme hos os i lørdags, som Martin har brugt den sidste måned på at stable på benene i al hemmelighed.
Vi var i sommerhus sammen med Johan og Julie, og pludselig dukkede mine forældre op for at passe børnene og Martin og jeg skulle afsted …  – min tanke var, at Martin ville overraske mig ved at invitere på date, bare os to. Vi skulle lige et smut hjem efter noget på vejen til vores date … og derhjemme ventede en håndfuld af vores bedste venner, en professionel kok der var booket til at tilberede vidunderlige 4 retter til os i vores eget hus og en fest der varede til langt ud på natten med cocktails, højt musik, champagne og boblende glæde. Helt fantastisk!

Jeg blev helt og aldeles paf, da jeg ikke engang havde den mindste mistanke om at der skulle ske noget som helst – og jeg fik kun taget meget få billeder og ikke delt et eneste – meget apropros dette … , men så nød jeg til gengæld hvert et øjeblik helt og aldeles og var blot tilstedet i nuet.

Virkelig den bedste overraskelse ♡ som jeg stadig er helt ør, taknemmelig og boblende glad over.

 

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.