Blinis med frisk stenbiderrogn, serveret med rødløg, cremefraice og dild – uhmmm det er det lækreste forårstegn. Jeg var meget spændt på Johan og Julies reaktion på denne ret, de er ellers ikke kræsne, men om de ville kunne lide stenbiderrogn, måtte komme an på en prøve. Jeg havde for en sikkerheds skyld købt en lille bakke rejer, som de kunne få på i stedet. Det havde slet ikke været nødvendigt, for de spiste store mængder af fint pyntede blinis med stenbiderrogn, dog uden rødløg. Der sætter de alligevel grænsen.
Også på terrassen er det forår, selv på lavendelplanten er der små spirer. Yeah, det går den rigtige vej.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Orv, måske skulle jeg prøve at lave blinis i weekenden. Har to poser stenbiderrogn i fryseren :-)
Det var da en fantastisk ide ;-) En af mine store favoritspiser
De rogn er SÅ gode nu! Hus på terrasse og med en plet græs til, jeg siger også ja tak !
Mmmm, det har jeg lige netop gået og drømt om, de sidste par dage. Rognene, altså. (Ej, egentlig også en altan. Med et hus på. You know!)