Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/forkaelelse-morgenmad-til-en/

Forkælelse – morgenmad til én

Uanset hvor vild jeg er med at være sammen med min familie, og uanset hvor meget jeg elsker, at vi efterhånden kan nyde lange hyggelige morgenmåltider sammen i weekenden. Så er der altså også noget helt særligt ved, at forkæle sig selv med en lækker morgenmad, når de andre er smuttet ud af døren på arbejde og i vuggestue.

Kort tid efter morgenmaden var spist, fik jeg lige en ide til noget der skulle laves om i koderne på bloggen her. Den slags ideer plejer at gå smertefrit og uden de store udfordringer. Men i dag fik jeg lavet noget værre noget, som gjorde at bloggen gik helt ned og jeg kom til at bruge timer på noget der lige skulle have taget et par minutter. Nu er bloggen på igen, ideen er gennemført og jeg er – igen – blevet klogere på systemet (og har fået en påmindelse om at huske at have respekt for koder, html, ccs og den slags)

Og nu tilbage til morgenmaden: stempel kaffe, græsk yoghurt med hjemmelavet müsli samt en smule jordbærsirup. Jordbærsiruppen er blot lavet af 4 friske moste jordbær, som har trukket i en smule sukker og er blevet siet. Og så et glas friskpresset rød grapejuice. Det kunne jeg godt vende mig til :)

8 kommentarer
 • Maiken skrev:
  27. juni 2011 kl. 20:40

  Mmm… stille morgenmad er fantastisk. Og din ser go’ ud…

  Vil virkelig også gerne være bedre til teknikken bag (og behøver seriøst en makeover), så selvom det drillede for dig har du o det mindste gejsten til at forsøge dig frem.:-)

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2011 kl. 20:08

   Maiken, ja man kunne måske kalde mig lidt for dumdristig til tider … ;-) Jeg kender efterhånden en del til teknikken, men indimellem driller den stadig

 • 28. juni 2011 kl. 00:44

  Det ser helt fantastisk ud – jeg bliver simpelthen altid så lækkersulten af dine billeder her på bloggen – eller, altså ikke dem af børn :D – men af dine madbilleder.

  Lige nu, hvor jeg altid har Fidusen på armen, så er der langt mellem morgenmåltider som dette – men når jeg en sjælden gang får hende til at sove trygt i strækviklen, så jeg har begge arme fri – så føles min Nespresso kaffe og min ostemad altså næsten lige så godt som friskpresset juice, hjemmelavet müsli og jordbærsirup :D

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2011 kl. 20:12

   Hvor er du sød, Lisbeth :-) Da mine krudtugler var på fidusens størrelse var der virkelig sjældent tid og ro til den her slags selvforkælelse, men hver ting til sin tid, ik´

   • 29. juni 2011 kl. 14:05

    Lige præcist – man skal nemlig på ingen måde undervurdere en lang formiddag i sengen med en varm lille Fidus på maven :)

    • Ann-Christine skrev:
     29. juni 2011 kl. 21:20

     Øj ja, det husker jeg godt. Det savner jeg faktisk lidt …

 • Lise/detskalsmageafnoget skrev:
  28. juni 2011 kl. 17:37

  Arh det ser godt ud – fik du måske også pillet ved noget, så man ikke kan se dine flotte billeder på Bloglovin Eller er det med vilje? Jeg hader når noget man ¨lige skal¨ ordne ender med at tage mega lang tid.

  /Lise

  • Ann-Christine skrev:
   28. juni 2011 kl. 20:14

   Ja, det kom jeg vist også til at lave noget rod i. Men det skulle gerne komme igen, der arbejdes på sagen her i maskinhuset :-) Glad for at høre at du følger med på Bloglovin, jeg har først lige opdaget det sted og synes det er så fint et sted med gode blogs

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.