Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fredag-eftermiddag/

Fredag eftermiddag

Det var slet ikke svært at blive enige med Johan og Julie om, at når de blev hentet fra vuggestuen i dag, så skulle vi holde fredagshyggedag. Jeg forslog i morges, at vi skulle råhygge i sofaen og se lidt Pippi Langstrømpe, når de kom hjem. Med tæpper, puder og bamser i sofaen. En lille skål med guf, mandler, mandarin, rosiner, tørrede abrikoser, lakrids-popcorn og et stykke chokolade – den var de med på! Sådan en lille skål til hver, et lille sukkerhjerte oven på og et lille glas saftevand med sugerør – super hyggelig start på weekenden! *

Jeg har lavet et par små ændringer her på bloggen den sidste uges tid, som jeg selv synes er blevet helt fint. Hvis du klikker på de links, hvor der står: opskrifter, aftensmad, morgenmad, opskrifter, supper og mange flere. Så får du en oversigt over opskrifter i de enkelte indlæg med små billeder på. Jeg synes, det er en let overskuelig måde at finde opskrifter på. Specielt hvis man, ligesom jeg, bliver mest inspireret til madlavning ud fra billeder.

Jeg er simpelthen så glad for at dele mine opskrifter, små hverdagsglimt og madglæde med jer. Der er altid så dejlige kommentarer, god stemning og positive mennesker både her på bloggen og på facebooksiden. Det er en sand fornøjelse af dele alt det med jer! Tusind tak!

*P.S sådan en lille skål guf, smager altså også helt fantastisk – selv om det er meget længe siden, at man selv var 2 1/2 år.

5 kommentarer
 • Annika skrev:
  7. januar 2012 kl. 09:07

  Små skåle med guf er genialt – så meget mere hyggeligt og man begrænser sig :)

  • Ann-Christine skrev:
   7. januar 2012 kl. 16:42

   Ja lige præcis og så er det bare så hyggeligt at sidde med en lille skål under et tæppe i en vintermørk eftermiddag :)

 • Nina skrev:
  7. januar 2012 kl. 14:43

  Lyder som ren hygge.

  Mmm og lakridspopcorn, det var da bare en god ide. Elsker popcorn og elsker lakrids, så det må jeg prøve, når jeg engang har noget lakridspulver. Det må jeg vist få købt noget med af fra Danmark næste gang, jeg er der, for det kan man da få lavet mange lækre ting med.

  • Ann-Christine skrev:
   7. januar 2012 kl. 16:54

   Ja, det lakrids er ret fantastisk til mange ting. Mon ikke du kan købe lakridsrodspulver i specialbutikker eller på nettet i Frankrig?

 • ernst w.c skrev:
  30. januar 2018 kl. 14:39

  Hej

  Har kun oplevet at grydebrød mislykkes- når gryden/ovnen ikke er
  virkeligt gennemvarm – men så går det også helt galt

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.