Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakrids-popcorn/

Lakrids popcorn

 

Igår eftermiddags lavede jeg disse lækre og nemme lakridspopcorn til børnene og mig. De er meget nemme og jeg var selv meget begejstret for resultatet, det var Johan også. Julie foretrak de plain mandler, abrikoserne og tørrede tranebær. Så der blev byttet lidt mellem de to.

Der er simpelthen sket så meget med de to i løbet af den sidste måneds tid. Det er helt vildt en udvikling og jeg kan næsten ikke følge med. De stiller de vildeste spørgsmål tegn og vi kan virkelig begynde at se en spirende fantasi og veludviklet humor ikke mindst. Det er en sand fornøjelse. I går kom Julie sådan helt afslappet dryssende hen i køkkenet, hvor jeg skulle lige til at starte med aftensmaden “hvad skal vi ha´at spise i aften, lille mor skat?” spurgte hun. Sødt, sødt, sødt. Jeg smeltede helt og tænkte på, hvor tit jeg vil få det spørgsmål fremover – dagligt måske :)

Lige nu ligger jeg en stille lørdag morgen med computeren i sengen. Det er min tur til at sove længe og men jeg kan ikke sove længere. Ligger i stedet og nyder lydene af familien som laver morgenmad, og nyder forslagene til alle de dejlige ting morgenmaden skal indeholde i dag; kaffe og te, smoothie, ristet grydebrød fra i går, noget med mandler og knas og juice – kan jeg lytte mig til. Dejligt.

Tilbage til Lakridspopcorn, var du vild med lakridsmandlerne, vil du også elske popcornene.

PT10M

Lakridspopcorn

2-4 pers.     10 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
10 min.
Fremgangsmåde

Smelt en spsk smør og olivenolie i en gryde, kom popcorn i og sæt låg på. Ryst et par gange. Når alle popcornene er poppet – pas på de ikke brænder på – så tilsættes en spsk smør, salt og lakridspulver. Sæt låg på igen, hold godt fat i låg og gryde, så det sidder tæt. Brug fx grydelapper eller et viskestykke. Ryst rigtig godt og grundigt. Server og nydes straks.

Du kan selvfølgelig erstatte smør med olie og bruge mindre fedtstof, det bliver lidt sundere – men det går altså også lidt ud over smagen.