Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakrids-popcorn/ Konfekt og slik Snacks

Lakrids popcorn

Igår eftermiddags lavede jeg disse lækre og nemme lakridspopcorn til børnene og mig. De er meget nemme og jeg var selv meget begejstret for resultatet, det var Johan også. Julie foretrak de plain mandler, abrikoserne og tørrede tranebær. Så der blev byttet lidt mellem de to.

Der er simpelthen sket så meget med de to i løbet af den sidste måneds tid. Det er helt vildt en udvikling og jeg kan næsten ikke følge med. De stiller de vildeste spørgsmål tegn og vi kan virkelig begynde at se en spirende fantasi og veludviklet humor ikke mindst. Det er en sand fornøjelse. I går kom Julie sådan helt afslappet dryssende hen i køkkenet, hvor jeg skulle lige til at starte med aftensmaden “hvad skal vi ha´at spise i aften, lille mor skat?” spurgte hun. Sødt, sødt, sødt. Jeg smeltede helt og tænkte på, hvor tit jeg vil få det spørgsmål fremover – dagligt måske :)

Lige nu ligger jeg en stille lørdag morgen med computeren i sengen. Det er min tur til at sove længe og men jeg kan ikke sove længere. Ligger i stedet og nyder lydene af familien som laver morgenmad, og nyder forslagene til alle de dejlige ting morgenmaden skal indeholde i dag; kaffe og te, smoothie, ristet grydebrød fra i går, noget med mandler og knas og juice – kan jeg lytte mig til. Dejligt.

Tilbage til Lakridspopcorn, var du vild med lakridsmandlerne, vil du også elske popcornene.

Lakridspopcorn
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 75 g majskorn til popcorn
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 tsk lakridsrodspulver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Smelt den ene spsk smør, samt olivenolie i en gryde, kom popcorn i og sæt låg på. Ryst et par gange.

Når alle popcornene er poppet – pas på de ikke brænder på – så tilsættes den anden spsk smør, salt og lakridspulver.

Sæt låg på igen, hold godt fat i låg og gryde, så det sidder tæt. Brug fx grydelapper eller et viskestykke. Ryst rigtig godt og grundigt.

Server og nydes straks.