Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fredagsstemning/

Fredagsstemning

fredagsstemning

Der var helt lyserød fredagsstemning på mit hjemmekontor i går. Torsdag var jo også sådan en helt lille minifredag, med grundlovsdag i dag og forlænget weekend og jeg havde jeg sådan en hyggelig arbejdsdag på hjemmekontoret med frisklavet rabarbersaft og danskvand i glasset og søde danske jordbær at snacke.

Og så skinnede solen ovenikøbet hele dagen og det var så lunt, mildt og lækkert. Sikke en humørbooster!

Her til morgen skal vi lige om lidt fejre fars dag for Martin med pandekager og egg benedict, små gaver, tegninger, knus, kram og familiehygge hele formiddagen. Vildt skønt at slutte ugen af med sådan en morgen inden weekenden.

Vores weekendplaner byder på fejring af mine svigerforældre, sammen med Martins brødre, svigerinder, børn og det bliver bare så festligt og rigtig, rigtig hyggeligt.

Hvad skal I mon lave her i weekenden? 

Jeg håber, at udsigterne til et sommerligt vejr holder stik, for det indbyder så dejligt til både grillaftener, havearbejde, picnic og udflugter – blandt andet hen til et skønt sted at spise en god isvaffel med guf og det hele …

P.S Kig endelig forbi bloggen i løbet af weekenden, hvor jeg giver et skæppeskønt tip til hvordan jeg nemt og billigt har fået lavet nogle super flotte krukker til de grønne indendørsplanter.

jordbaer lyserodt

4 kommentarer
 • Mutti skrev:
  5. juni 2015 kl. 15:05

  Kom maj du søde milde, holdt ikke helt stik.., nu får juni chancen! Og endelig! -varme a’ la sommer! Vi har ingen faste planer andet end at være mest muligt udenfor med en blanding af yde og nyde tid! Tak for opskrift på rabarber saft! Jeg vil finde den store gryde frem og koge en større portion! Så er der noget at tage med i køletasken, når vi i næste uge kører til København.

  • Ann-Christine skrev:
   7. juni 2015 kl. 21:31

   Åhh ja, det er SÅ dejligt!
   Og rigtig god tur til København, giv en stor krammer fra os derovre :)

 • Ulla skrev:
  5. juni 2015 kl. 19:24

  En hel dag med havearbejde. I morgen skal jeg prøve din rababermamelade. Jeg bliver ikke træt af din blog. Glæder mig hver dag til at få inspiration. Du er også en god fotograf.
  Kh Ulla

  • Ann-Christine skrev:
   7. juni 2015 kl. 21:32

   Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din søde kompliment, det er jeg glad for!
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.