Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ginger-shot-perfekt-kickstarter/

Ginger Shot – perfekt kickstarter

Da jeg lavede morgenmad i lørdags lavede jeg bl.a et stærkt ingefær shot. Saften fra en frisk presset grape og et stort stykke skrællet ingefær, blev blendet godt og siet i små glas. Wiiii, de er stærke og fantastiske. Jeg skrev for lidt over en uge siden, på facebook-siden at Joe & The Juice Gingershots var stærkt vanedannende. Så nu har jeg så lavet min egen version af ingefærshot  – jeg kunne godt blive forfalden til sådan én hver morgen.

Igår mødtes jeg med en masse andre bloggere. Det er altid så sjovt at møde andre bloggere og sikke er arrangement igår!

2 kommentarer
 • Mille skrev:
  20. juni 2011 kl. 11:01

  Hej Ann-Christine
  Det var så hyggeligt, at møde dig og måske vi ses en dag på legepladsen;)
  Fik helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke havde tænkt på legetøj til smukke Julie tidligere:/ Men hun klarede blogtræffet virkelig godt – hun nød vidst bare hyggen;)
  Håber vi mødes en anden gang:)
  Kh
  Ps. Gingershot wow det må da få liv i en doven morgenkrop?

  • Ann-Christine skrev:
   20. juni 2011 kl. 21:27

   Det kunne være rigtig hyggeligt at ses på legepladsen :) Du skal ikke have spor dårlig samvittighed, jeg synes simpelthen det var så sødt af dig at hente lidt legetøj og Julie havde det rigtig hyggeligt. Det første hun fortalte Johan da hun så ham igen var aat vi havde spist kage :-D

   -Jep,den Gingershot sætter liv i kludene ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.