Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/glimt-fra-nu/

Små glimt

Weekenden er godt i gang og allerede nu ser jeg frem mod næste uge. Jeg elsker weekender og tid med min dejlige familie, ingen tvivl om det! Tidligere var fredag min absolut favorit-dag over dem alle. Tanken om en ubrugt weekend, der bare lå lige forude og ventede på at blive fyldt med hygge, afslapning og dejlige oplevelser. Virkelig en rar fornemmelse.

Jeg er bestemt ikke blevet mindre vild med weekenderne, men jeg er simpelthen også blevet så glad for mandage. Stilheden mandag morgen, når de andre er ude af døren og en ny ubrugt uge, som jeg kan fylde med opgaver, arbejde og udfordringer. Næste uge bliver særligt god, fornemmer jeg. Både hverdagene og weekenden. Fyldt med opgaver, arbejde, familie og fest.

Ingen kommentarer
Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.