Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sommerlaesning/

Sommerlæsning

Boeger

En rigtig god bog, en kop varm te, søde børn som er puttet i seng og en stille aften bare begravet i ord og fortælling. Det er ren afslapning. Jeg læser indimellem en e-bog på telefonen eller vores iPad, hvilket jo er super praktisk når man er på farten, men også en smule ‘farligt’ fordi jeg jævnligt kommer i tanke om ting jeg lige skal tjekke på nettet og derfor er der ikke helt den samme fordybelse for mig som i en old school bog af papir. Jeg kan sagtens se fidusen i e-bøger; de er ofte billigere, miljøvenlige da der ikke er hverken papirspild eller fragt, nem at have med i tasken og bogreolen kan snart heller ikke klare flere bøger.

Men. Der er altså bare ikke noget, der topper fornemmelsen af papir mellem hænderne og fornemmelsen af, at være helt offline med en spændende fortælling.
chokoladeblomster-mv

Denne sommer har jeg fået læst en del bøger, og alt fra krimier til kogebøger og lækre magasiner. I min bogstabel til dette års afslappende og rendyrket hyggelig sommerlæsning har været:

 • Inferno, af Dan Brown
 • Kvinden der forsvandt, af Gillian Flynn
 • Afternoon Tea, af Stine Hincheldey Alwén
 • Chokolade, af Claus Meyer

Min absolutte favorit er Kvinden der forsvandt. En bog af den slags, som jeg havde svært ved at lægge fra mig, før allersidste side var læst. Super spændende lige til sidste kapitel. Inferno af Dan Brown, er min sidste sommerferie bog i bunken og jeg er faktisk slet ikke kommet i gang med den endnu. Martin er i gang med at læse den, så jeg har den stadig til gode. Jeg håber lidt at jeg kan slippe afsted med at læse lidt i den i weekenden.

10 kommentarer
 • ísbjörg skrev:
  23. august 2013 kl. 09:32

  Uhhh, jeg er godt nok også kommet gennem en stor bunke denne sommer – en seks-syv engelske paperbacks tror jeg næsten. De bedste har nok været “the 100 year old who climbed out the window and dosappeared” og “the fault in our stars.” Og hvor giver jeg dig ret; en rigtig bog slår klart de elektroniske! Og så ser de flotte ud på boghylden. ;-)
  Mvh Ísbjörg

  • Ann-Christine skrev:
   24. august 2013 kl. 07:23

   Det lyder som en god læse-sommer :) Jeg må lige kigge nærmere på dine fine tips til bøger

 • Piximaxi skrev:
  23. august 2013 kl. 23:04

  Hej:-)
  Jeg vil høre om du vil “løfte” (tekande) låget for, hvor din fine tekande er fra? Er det Marimekko?

  Mvh
  Piximaxi

  • Ann-Christine skrev:
   24. august 2013 kl. 07:27

   Ja, selvfølgelig. Den er fra Marimekko, jeg fik den i julegave sidste år og er bare super glad for den
   Kh AC

 • Trine Dejbjerg skrev:
  24. august 2013 kl. 12:59

  Jeg må give dig ret i at det er skønt med en god gammeldags bog imellem hænderne, da man (desværre) bliver forstyrret på sin iPad med små forsvindingsnumre på diverse medier…
  Årets bedste bog var også Kvinden der forsvandt!
  Jeg har også denne sommer fordybet mig i en bog af ældre dato, Vindens skygge, kan varmt anbefales!
  Hvis du ikke har læst bøgerne om Karitas, så har du en fantastisk læseoplevelse tilgode, man skal dog lige igennem de første sider før bogen tager fat, men så er man også solgt!!!!

  • Ann-Christine skrev:
   27. august 2013 kl. 10:22

   Den læste jeg sidste år, jeg havde også lidt svært ved at få gang i den. Men efter at have læst de første 50 sider var jeg helt opslugt. FANTASTISK god bog!

 • Sarah skrev:
  25. august 2013 kl. 15:06

  Uhhh elsker også bare at læse og nej der er intet der kan konkurrere med en god gammeldags papirbog.
  Her har den også stået på “Kvinden der forsvandt” og vil give dig ret i at den var super god. Lige nu læses der “Og bjergene gav genlyd” af Khaled Hosseini og kan varmt anbefale den, og næste bog er så “Inferno”, glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den. Men så magler jeg også bøger på min læseliste :)
  Kender du minbogdinbog.dk?

  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   27. august 2013 kl. 10:26

   Hej Sarah,
   Jeg glæder mig også meget til at læse ‘Og bjergene gav genlyd’. Jeg tror den skal på efterårsferie læselisten ;)
   Tak for tippet med minbogdinbog.dk den kendte jeg ikke.
   Kh Ann-Christine

   • Sarah skrev:
    27. august 2013 kl. 14:01

    Synes også det er en fin ide med minbogdinbog. Bruger den egentlig mest til at holde styr på hvilke bøger jeg har læst og hvilke jeg gerne vil læse :) Og så selvfølgelig hente inspiration fra andre, når man løber tør for bøger på læselisten.
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     27. august 2013 kl. 15:23

     Jeg tror jeg skal bruge stedet til at finde inspiration til min efterårsferielæsning :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.